ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:51:20μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
25
Νοεμβρίου

Υπό αστυνομική πολιορκία ανοίγουν τα σχολεία στις Βρυξέλλες

Στα θρανία τους θα επιστρέψουν σήμερα οι μαθητές στα σχολεία των Βρυξελλών

που ανοίγουν ενώ η πόλη παραμένει σε καθεστώς ύψιστου συναγερμού λόγω φόβων για τρομοκρατική απειλή. Στην κυκλοφορία επιστρέφει και το μετρό, το οποίο θα αστυνομεύεται, όπως και τα σχολεία.

 

Η πρωτεύουσα του Βελγίου θύμιζε από το Σάββατο «πόλη- φάντασμα» καθώς νέκρωσε για το φόβο χτυπημάτων στο μοτίβο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.

 

«Έχουν γίνει τα πάντα για να επιστρέψουμε όσο γίνεται στην κανονική ζωή», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τους πολίτες. «Παραμένουμε στο ανώτατο όριο συναγερμού 4, αλλά παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας», πρόσθεσε ο υπουργός εσωτερικών.

 

Σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο Ανάλυσης Απειλών (OCAM), τα σχολεία δεν αποτελούν πιθανούς στόχους. Το κλείσιμό τους ήταν προληπτικό μέτρο, για να βρεθεί χρόνος έως ότου ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, τόνισε ο πρόεδρος των Βρυξελλών, Ρούντι Βερβουρτ.

 

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 221 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα