ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 - 5:42:47π.μ.

banner468x60

10
Δεκεμβρίου

Ιταλία: Η γραμμή μας στο μεταναστευτικό δεν αλλάζει

Πηγές του υπουργείου Εσωτερικών της Ιταλίας υπογράμμισαν ότι η γραμμή της κυβέρνησης Μελόνι, στο μεταναστευτικό, δεν έχει αλλάξει.

 

Με αναφορά σε σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, πηγές του υπουργείου Εσωτερικών της Ιταλίας υπογράμμισαν ότι η γραμμή της κυβέρνησης Μελόνι, στο μεταναστευτικό, δεν έχει αλλάξει.

 

Όπως αναφέρεται, δόθηκε άδεια ελλιμενισμού σε τρία πλοία ΜΚΟ «λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών», αλλά η άποψη της ιταλικής κυβέρνησης συνεχίζει να είναι ότι «η δράση των ΜΚΟ συχνά είναι επικίνδυνη και πολλές φορές ευνοεί την είσοδο στη χώρα, οικονομικών μεταναστών που δεν διαθέτουν το σχετικό δικαίωμα».

 

Πηγές του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών προσθέτουν ότι «οι ΜΚΟ αποτελούν ένα κίνητρο που ευνοεί τις αναχωρήσεις μεταναστών» από την Αφρική και ότι η κυβέρνηση Μελόνι «εργάζεται με στόχο την παρουσίαση νέων κανόνων, ικανών να εγγυηθούν την ασφάλεια των συνόρων και να οδηγήσουν στην πάταξη της εμπορίας ανθρώπων, με την οποία πλουτίζουν οι δουλέμποροι, και όχι μόνο».

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 30 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα