ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 7:18:19μ.μ.

banner468x60

13
Ιανουαρίου

Κατάσχεση περιουσίας σε όσους δυσφημούν τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις προτείνει σύμμαχος του Πούτιν

Τα μέτρα που ισχύουν ήδη δεν είναι αυστηρά, σύμφωνα με τον Βιατσέσλαβ Βόλοντιν

O πρόεδρος της κρατικής Δούμας -της κάτω Βουλής της Ρωσίας– και στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Βιατσέσλαβ Βόλοντιν πρότεινε να κατάσχονται οι περιουσίες ή οι πόροι Ρώσων που δυσφημίζουν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας κι εναντιώνονται στον πόλεμο στην Ουκρανία,

 

Ο Βόλοντιν έκρινε ότι τα μέτρα που ήδη ισχύουν, που περιλαμβάνουν την επιβολή βαριών προστίμων σε όσους εκφράζονται εναντίον αυτής που το Κρεμλίνο αποκαλεί «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία, δεν είναι αρκετά αυστηρά.

 

Εν τω μεταξύ ο 67χρονος στρατηγός Βαλέρι Γκεράσιμοφ τοποθετήθηκε στη θέση του διοικητή των δυνάμεων της Ρωσίας στην Ουκρανία, κάτι που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις και έχει δημιουργήσει μια μεγάλη κουβέντα για τη μαχητικότητα του ρωσικού στρατού.

 

Πολλοί από τους εθνικιστές μπλόγκερ που με την άδεια του Κρεμλίνου επικρίνουν τη διεξαγωγή του πολέμου έχουν κατηγορήσει τον Γκεράσιμοφ για το γεγονός ότι ο στρατός μιας υπερδύναμης -που υποτίθεται ότι εκσυγχρονίστηκε και επανεξοπλίστηκε με υψηλό κόστος τα τελευταία 15 χρόνια- απέτυχε τόσο αισθητά να υποτάξει τον πολύ μικρότερο γείτονά του.

 

Οι επικριτές στην Ουκρανία, στη Δύση και ακόμη και στο εσωτερικό της Ρωσίας χαρακτήρισαν τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απλοϊκές, ανεπαρκώς προετοιμασμένες και εξοπλισμένες, αργές στην αντίδραση και διασπασμένες από ανομοιογενείς και συχνά απομακρυσμένες δομές διοίκησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 18 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα