ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 7:25:52μ.μ.
23
Απριλίου

Το Λονδίνο έγινε «Άγρια Δύση» – Ένας στους τέσσερις δέχτηκε επίθεση τα τελευταία 5 χρόνια

Ταυτόχρονα, η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί, ειδικά στους ανήλικους

Το Λονδίνο από λαμπερή πρωτεύουσα της Βρετανίας μετατρέπεται σιγά-σιγά σε μια σύγχρονη «Άγρια Δύση», σε βαθμό που ένας στους τέσσερις Λονδρέζους έχει δεχτεί επίθεση ή απειλή για τη ζωή του.

 

Το Κέντρο Κοινωνικής Δικαιοσύνης (CSJ) πραγματοποίησε σχετική δημοσκόπηση με την Daily Mail να δημοσιεύει τα αποτελέσματα που είναι απογοητευτικά.

 

Συγκεκριμένα, τα τελευταία πέντε χρόνια ένας στους πέντε Λονδρέζους δήλωσε ότι γνωρίζει κάποιον στην πόλη που κατέχει παράνομα όπλο, ενώ το ίδιο ποσοστό επισήμανε πως αισθάνεται να κινδυνεύει από ένοπλες συμμορίες.

 

Επίσης, ένα ποσοστό 9% σημείωσε ότι μπορεί να αποκτήσει εύκολα παράνομο όπλο στην πόλη, ενώ περίπου οι μισοί Λονδρέζοι υποστήριξαν την αστυνομική βία.

 

Σύμφωνα με το CSJ η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει στο Λονδίνο, ιδιαίτερα ανάμεσα τους ανήλικους, με αποτέλεσμα να είναι συχνό φαινόμενο η κατοχή πυροβόλων όπλων ή μαχαιριών από παιδιά ηλικίας 10-17 ετών.

 

Παράλληλα, έχουν αυξηθεί οι συμμορίες με την αστυνομία να αποτελεί συχνά στόχο κριτικής, με αρκετούς να θεωρούν ότι ασχολείται μόνο με περιπτώσεις μικροπαραβατικότητας και όχι με το οργανωμένο έγκλημα.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 17 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα