ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 - 10:54:46π.μ.
24
Δεκεμβρίου

Τον διέρρηξε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πήρε εκδίκηση με τον πιο αστείο τρόπο

Ένα από τα άσχημα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε μια οικογένεια είναι να μπουν κλέφτες στο σπίτι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

 

Αυτό συνέβη και σε μια οικογένεια στο Tonypandy στη Βρετανία αλλά ο νοικοκύρης το αντιμετώπισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο και με χιούμορ με τη βοήθεια βέβαια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εκμεταλλεύτηκε την απροσεξία του διαρρήκτη για να εξασφαλίσει την επιστροφή της περιουσίας του μαζί με μια απολογία από τον κλέφτη.

 

Ο άνδρας ξύπνησε ένα πρωινό Κυριακής και βρήκε την αποθήκη του σπιτιού να έχει παραβιαστεί και να λείπουν κάποια εργαλεία και το νέο ποδήλατό του. Αλλά ο κλέφτης προδόθηκε καθώς είχε ξεχάσει το κινητό στον... τόπο του εγκλήματος. Έτσι το «θύμα» πήγε στον τηλεφωνικό κατάλογο και στις φωτογραφίες και ανακάλυψε ποιος είναι ο δράστης.

 

Στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική δημοσίευση στο Facebook λέγοντας το εξής: «Πιθανόν να έχεις πλέον συνειδητοποιήσει ότι άφησες το κινητό σου τηλέφωνο στο ράφι μου με την εφαρμογή με τον φακό ακόμη ανοιχτή. ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟ ΠΑΙΔΙ. Όχι μόνο έχω το τηλέφωνό σου και όλες τις φωτογραφίες σου αλλά μόλις μίλησα με τον μπαμπά και τον θείο... και όλοι τους μου είπαν το ίδιο όνομα. Έχεις μέχρι τις εννέα αύριο το πρωί για να χτυπήσεις την πόρτα μου με το ποδήλατο και κάθε εργαλείο που έχει κλαπεί. Μετά από τις εννέα θα καλέσω τους... ΜΑΜΑ ΚΙΝΗΤΟ, ΓΙΑΓΙΑ ΣΠΙΤΙ και το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ».

 

Και όντως αυτό έπιασε. Η δημοσίευση μοιράστηκε πάνω από 16.000 φορές και ο «ποντικός» επέστρεψε όλα τα πράγματα με τον πατέρα του. Το θύμα ανέφερε πως πιστεύει ότι όντως μετάνιωσε ο δράστης. Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά όλα τα σχόλια που έλαβα να του δώσω ένα καλό χαστούκι: Ακόμα κι αν μέχρι σήμερα το πρωί ήθελα να το κάνω, από τη στιγμή που έφτασαν εδώ ο μπαμπάς και ο θείος του αυτό έχει ήδη γίνει».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 174 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα