ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:57:12μ.μ.
28
Ιουνίου

Βίντεο με έκρηξη από το σημείο όπου ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο Λονδίνο

Δείτε τις εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media

Συναγερμός έχει σημάνει στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου πριν από λίγη ώρα ξέσπασε μεγάλη φωτιά κοντά στον σταθμό του μετρό του Λονδίνου, Elephant and Castle.

 

Οι εικόνες από το σημείο κάνουν τον γύρο των social media και στα βίντεο φαίνονται οι πυκνοί καπνοί που υψώνονται στον ουρανό, τυλίγοντας τα κτίρια γύρω από τον σταθμό. Μάλιστα, σε ένα βίντεο καταγράφεται και μια έκρηξη. Μια τεράστια «μπάλα φωτιάς» κάνει όσους βρίσκονται στο σημείο να τρέξουν για να προφυλαχθούν.

 

Τη στιγμή κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας της φωτιάς που ξέσπασε σε ένα γκαράζ κοντά στον σταθμό του μετρό, σύμφωνα με τη Daily Mail.

 

Η πυροσβεστική του Λονδίνου έλαβε μια αναφορά για φωτιά σε ένα γκαράζ κοντά στον σταθμό Elephant and Castle και έστειλε 10 οχήματα και 70 πυροσβέστες για να την αντιμετωπίσουν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματισμοί.

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 113 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα