ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:03:20μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
12
Ιουλίου

Χτίζουμε εμπιστοσύνη μέσω του Διαλόγου και της Συνεργασίας

Ο Προεδρεύων  του ΟΑΣΕ (Οργανισμός Ασφάλειας και Συνεργασίας για την Ευρώπη) για το 2017 και Υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Sebastian Kurz κάλεσε σήμερα

(11 Ιουλίου) τους συναδέλφους του από τις 57 χώρες μέλη του ΟΑΣΕ λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βιέννη, στην περιοχή Mauerbach. Σκοπός της συνάντησης είναι η ασφάλεια στην Ευρώπη από τις εσωτερικές και εξωτερικές απειλές. Επίσης συζητήθηκαν θέματα  Μετανάστευσης, Τρομοκρατίας,  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Δημοκρατίας.

 

Η Σύνοδος αυτή έγινε για να προετοιμαστεί το κατάλληλο έδαφος για την ετήσια συνάντηση του Υπουργικού Συμβουλίου του ΟΑΣΕ στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2017.

 

Βεβαίως θα έχουν προηγηθεί οι βουλευτικές εκλογές στην Αυστρία και ανάλογα με τους συσχετισμούς και την Κυβέρνηση που θα πρόκυψη μπορεί να έχουμε άλλον Οικοδεσπότη.

 

Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών  Τέρενς Κουίκ ο οποίος είχε προσωπικές  συνομιλίες με διάφορους συναδέλφους του για θέματα που αφορούν την Ελλάδα και όχι μόνο.

 

 

DSC 0039

 

πηγή www.hephaestuswien.com

Von Georg Gstrein

Διαβάστηκε 563 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα