ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:10:00μ.μ.
08
Ιουλίου

Ανεξέλεγκτη κατάσταση στο Ντάλας – ελεύθεροι σκοπευτές σκότωσαν αστυνομικούς σε διαδήλωση

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Έντεκα αστυνομικοί στο Ντάλας πυροβολήθηκαν από σκοπευτές στη διάρκεια διαδηλώσεων για τα θανατηφόρα πυρά της αστυνομίας κατά Αφροαμερικάνων στη Μινεσότα και τη Λουιζιάνα, σύμφωνα με τον τοπικό αρχηγό της αστυνομίας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Ντέιβιντ Μπράουν δήλωσε ότι δύο ελεύθεροι σκοπευτές πυροβόλησαν 11 αστυνομικούς, οι τέσσερις από τους οποίους είναι νεκροί. Δύο αστυνομικοί είναι στο χειρουργείο.

 

Οι αστυνομικές αρχές στο Ντάλας, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν ύποπτο σε γκαράζ, μετά τα πυρά που δέχτηκαν 11 αστυνομικοί στο κέντρο της πόλης, ενώ τουλάχιστον τέσσερις από αυτούς είναι νεκροί.

 

Ο ύποπτος παραδόθηκε, ενώ εντοπίστηκε ένα ύποπτο πακέτο.

 

Ένας δεύτερος ύποπτος συνελήφθη μετά από ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.

 

Νωρίτερα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του υπόπτου.

 

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός Τζερόνιμο Γιάνεζ από την αστυνομία της Μινεσότα, αναγνωρίστηκε ως ο αστυνομικός που πυροβόλησε θανάσιμα τον Φιλάντο Καστίλ, στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σύμφωνα με ανακοινώσεις των υπηρεσιών που διεξάγουν έρευνες για την υπόθεση. Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε για τα θανατηφόρα πυρά της αστυνομίας κατά Αφροαμερικάνων στη Μινεσότα και τη Λουιζιάνα.

 

 

 

 

πηγή: newsbeast.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 195 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα