ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:22:52π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
29
Σεπτεμβρίου

Διαδήλωση στην Καλιφόρνια για το θάνατο Αφρομερικανού από την αστυνομία

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στα προάστια του Σαν Ντιέγκο, στις νοτιο-δυτικές ΗΠΑ, μετά τον θάνατο ενός άοπλου μαύρου από την αστυνομία.

Ο άνδρας, που πιθανόν υπέφερε από ψυχικές διαταραχές, ονομαζόταν 'Αλφρεντ Ολάνγκο, ήταν 38 ετών και κάτοικος του Ελ Καχόν, περίπου 20 χλμ. από το Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο Ολάνγκο σκοτώθηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη (τοπική ώρα) στο Ελ Καχόν, μετά το τηλεφώνημα που έλαβε η αστυνομία στο οποίο γινόταν λόγος για έναν άνδρα με παράξενη συμπεριφορά μέσα στη μέση του δρόμου.

 

Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία στο Ελ Καχόν, προχωρώντας στιγμιαία στον αποκλεισμό μιας διασταύρωσης και ερχόμενοι αντιμέτωποι με αστυνομικούς της δύναμης καταστολής των ταραχών. "Αυτοί οι παράλογοι φόνοι πρέπει να σταματήσουν, όχι μόνο στο Ελ Καχόν, αλλά παντού στη χώρα", δήλωσε η ακτιβίστρια Εστέλα Ντε Λος Ρίος. Σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Τζεφ Ντέιβις, ο Ολάνγκο αγνόησε τις οδηγίες των αστυνομικών που του ζήτησαν να βγάλει το χέρι του από την τσέπη. Ο ένας αστυνομικός χρησιμοποίησε όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης και ο δεύτερος πυροβόλησε με το όπλο του.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 214 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα