Εκτύπωση αυτής της σελίδας
14
Νοεμβρίου

Εντόπισαν πτώμα σε λίμνη στο… Google Earth

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Οι συγγενείς του 72χρονου άνδρα που αγνοείτο από το 2006 λύθηκε πριν από λίγες μέρες αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε πέσει με το αυτοκίνητο του σε μια λιμνούλα.

Ο David Lee Niles, ένας πατέρας που έπασχε από καρκίνο, εθεάθη τελευταία φορά πεζός έξω από μια πάμπ στο Μίσιγκαν στις 11 Οκτωβρίου 2006 και από τότε δεν τον ξαναείδαν ποτέ. Μάλιστα από το 2011 οι συγγενείς του είχαν χάσει κάθε ελπίδα να τον ξαναδούν ζωντανό. Πριν από λίγες μέρες ένας άνδρας που στόλιζε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο περίπου μισό χιλιόμετρο από το σπίτι που έμενε ο ηλικιωμένος είδε κάτι να φαίνεται στη λίμνη και ήταν η οροφή του αυτοκινήτου του άνδρα.

 

Όπως αποδείχτηκε όμως το αυτοκίνητο με τον νεκρό άνδρα ήταν ορατό εδώ και χρόνια απλά δεν είχαν αντιληφθεί τι ακριβώς είναι. Στους χάρτες του Google Earth φαίνεται το αυτοκίνητο μέσα στη λίμνη στο σημείο που βρέθηκε! Μέσα στο αυτοκίνητο που ανασύρθηκε υπήρχαν σκελετικά υπολείμματα του 72χρονου ο οποίος όπως αποδείχτηκε είχε πέσει μέσα στη λίμνη πριν από 9 χρόνια με το όχημά του. Οι συγγενείς του, που βρήκαν τα προσωπικά του αντικείμενα επιβεβαίωσαν ότι ανήκει στον άνθρωπό τους αν και δεν έχει πιστοποιηθεί ακόμη γενετικά από τα δόντια του. Παρά το γεγονός ότι το βυθισμένο αυτοκίνητο είναι σαφώς ορατό στο Google Maps δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αυτό το αντικείμενο ήταν ο αγνοούμενος ηλικιωμένος.

 

Ο γιος του λέει πως έστω και αργά το μυστήριο λύθηκε και έφτασε στο τέλος μια μακρά αναζήτηση ετών. Πλέον το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζουν τι απέγινε ο συγγενής τους που αγνοείτο για χρόνια. Το Google Earth είχε την απάντηση όλα αυτά τα χρόνια και έκρυβε καλά το μυστικό. Το μόνο που δε θα μάθουν πότε είναι αν επρόκειτο για ατύχημα ή αυτοκτονία.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 159 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)