ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 8:09:37π.μ.
19
Μαΐου

Φωνές άκουγε ο άνθρωπος που έριξε αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς στην Times Square

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Υπό κράτηση βρίσκεται ο 26χρονος Richard Rojas, ο Αμερικανός που συνελήφθη χθες μετά το «χτύπημά» του στην Times Square της Νέας Υόρκης, κατά το οποίο έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στον κόσμο με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και 22 να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός «άκουγε φωνές».

 

Βετεράνος του ναυτικού, ο 26χρονος είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

 

Όπως μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο το AP, ο άνδρας περίμενε πως θα πεθάνει. Μόλις συνελήφθη φώναξε: «Έπρεπε να με πυροβολήσετε! Ήθελα να τους σκοτώσω!»

 

Θύμα της δράσης του είναι η 18χρονη Alyssa Elsman από το Μίσιγκαν, που επισκεπτόταν τη Νέα Υόρκη με την οικογένειά της. Τραυματίστηκε και η 13χρονη αδελφή της.

 

Το περιστατικό ξύπνησε φόβους τρομοκρατικής επίθεσης αλλά ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντι Μπλάζιο είπε πως δεν υπήρχε καμία τέτοια ένδειξη,

 

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, ο Rojas είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Οι αρχικές εξετάσεις του βγήκαν αρνητικές για αλκοόλ αλλά θετικές για ουσίες.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 292 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα