ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 1:05:40μ.μ.
10
Αυγούστου

Γκορντ Λιούις: Δολοφονήθηκε ο κιθαρίστας των «Teenage Head» – Ήταν νεκρός για δύο μέρες προτού εντοπιστεί η σορός του

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον γιο του, Τζόναθαν

 

Nεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο κιθαρίστας, Γκορντ Λιούις και όλα δείχνουν πως το συνιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «Teenage Head» δολοφονήθηκε από το γιο του. Το άψυχο σώμα του Γκορντ βρέθηκε στο σπίτι του στο Οντάριο ενώ 41χρονος γιος του έχει ήδη συλληφθεί καθώς κατηγορείται για φόνο δεύτερου βαθμού.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 65χρονος ήταν νεκρός για δύο ή τρεις μέρες τουλάχιστον, προτού τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί. Η αναγνώριση της σορού του δεν ήταν εύκολη, εξαιτίας του «επίπεδου αποσύνθεσης» στο σώμα, σύμφωνα με το CBC Hamilton.

 

Οι αρχές βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Γκορντ Λιούις έπειτα από μειλ που έλαβαν τα οποία ανέφεραν πως υπάρχει «ένας νεκρός» στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Αντίστοιχα όμως μειλ στάλθηκαν και την περασμένη Κυριακή στο τοπικό ειδησεογραφικό site, CBC Hamilton, από τον Τζόναθον Λιούις, ο οποίος έγραφε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός.

 

Ο Γκορντ Λιούις ίδρυσε το πανκ συγκρότημα «Teenage Head» μαζί με τους, Φράνκι Βένομ, Στηβ Μαχόν και Νικ Σκαι Frankie Venom, ο οποίος πέθανε το 2008, Steve Mahon και Νικ Στίπανιτς. Ο αδερφός του κιθαρίστα, Μπράιαν, είπε στο CBC ότι η οικογένεια είναι «συντετριμμένη και διχασμένη» από τον θάνατό του.

 

«Είναι η απώλεια ενός αγαπημένου αδελφού και μια πολύ περίπλοκη κατάσταση» είπε. Ο Μπράιαν Λίους περιέγραψε τον Γκόρντον Λιούις ως έναν «ευγενικό, δημιουργικό, εμπνευσμένο από τη μουσική, στοργικό και πιστό άνθρωπο».

 

Την είδηση του θανάτου του κιθαρίστα έκανε γνωστή, το συγκρότημα Teenage Head μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Facebook. «Είμαστε συντετριμμένοι και ακόμα προσπαθούμε να επεξεργαστούμε την απώλεια του φίλου, συναδέλφου και αδερφού μας Γκορντ Λιούις. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και όλους όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν. Ο Γκορντ ήταν δύναμη και έμπνευση για πολλούς. Μας τον πήραν πολύ νωρίς» έγραφε στην ανάρτηση.

 

Οι Teenage Head δημιουργήθηκαν το 1975 και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ξεκινώντας από τον Καναδά, με τραγούδια τους όπως τα «Let’s Shake» και «Some Kinda Fun».

 

 

 

https://www.facebook.com/teenagehead

 

https://www.youtube.com/channel/UCLR0UpAEFGza4kJLlRm2M9Q

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 16 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα