ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:37:00μ.μ.
24
Σεπτεμβρίου

ΗΠΑ: Αναβλήθηκε η επίσκεψη της Χίλαρι στο Σάρλοτ

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

«Η Χίλαρι είναι ευγνώμων, και σκοπεύει να τιμήσει, την πρόσκληση από θρησκευτικούς ηγέτες να επισκεφθεί την κοινότητα της Σάρλοτ».

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον ανέβαλε την επίσκεψη που προγραμμάτιζε να κάνει αύριο Κυριακή (25/09) στη Σάρλοτ, στη Βόρεια Καρολίνα, όπου σημειώθηκαν διαδηλώσεις και βίαια επεισόδια μετά τον θάνατο ενός Αφροαμερικανού από πυρά της αστυνομίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

 

«Η Χίλαρι είναι ευγνώμων, και σκοπεύει να τιμήσει, την πρόσκληση από θρησκευτικούς ηγέτες να επισκεφθεί την κοινότητα της Σάρλοτ», ανέφερε η εκστρατεία της Κλίντον σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

«Έπειτα από περαιτέρω συζήτηση με ηγέτες της κοινότητας, αποφασίσαμε να αναβάλουμε το ταξίδι της Κυριακής για να μην έχει συνέπειες για τους πόρους της πόλης», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται πως η υποψήφια θα επισκεφθεί την πόλη της Βόρειας Καρολίνας την επόμενη Κυριακή (02/10).

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 213 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα