ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:59:59π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
16
Φεβρουαρίου

Η αινιγματική απάντηση Τραμπ για την αύξηση αντισημιτικών ενεργειών: Θα δούμε πολλή αγάπη

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Τα επόμενα χρόνια θα δούμε «πολλή αγάπη» στις ΗΠΑ: αυτή την αινιγματική απάντηση έλαβαν οι δημοσιογράφοι όταν ρώτησαν τον Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με την αύξηση των αντισημιτικών ενεργειών στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες.

«Θα εξαλείψουμε την εγκληματικότητα σε αυτήν τη χώρα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βάλουμε τέλος σε έναν ρατσισμό που υποβόσκει εδώ και πολύ καιρό» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, κάνοντας επίσης λόγο για μια «πολύ διχασμένη» χώρα.

 

«Ελπίζω ότι θα μπορέσω να κάνω κάτι σχετικά με αυτό» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

 

«Σε σχέση με τους Εβραίους πολίτες... τόσο φίλους μας, μια κόρη που βρίσκεται εδώ (Ιβάνκα Τραμπ), έναν γαμπρό (Τζάρεντ Κούσνερ) και τρία όμορφα εγγόνια. Πιστεύω ότι θα δείτε τις ΗΠΑ πολύ διαφορετικές τα επόμενα τρία, τέσσερα ή οκτώ επόμενα χρόνια».

 

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, στενός σύμβουλος του Τραμπ, είναι Εβραίος και η Ιβάνκα Τραμπ είχε ασπαστεί τον ιουδαϊσμό προτού τον παντρευτεί το 2009.

 

«Πιστεύω ότι πολλά καλά πράγματα γίνονται. Θα δείτε πολλή αγάπη. Θα δείτε πολλή αγάπη» υποσχέθηκε έχοντας στο πλευρό του τον επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης στην κοινή τους συνέντευξη τύπου στο Λευκό Οίκο.

 

Το διάστημα των 10 ημερών μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ την 8η Νοεμβρίου, μια αμερικανική οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Southern Poverty Law Center, καταμέτρησε 867 ρατσιστικές ενέργειες στις ΗΠΑ, οι 100 εκ των οποίων είχαν αντισημιτικό χαρακτήρα.

 


Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 276 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα