ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 2:34:34π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
23
Δεκεμβρίου

Η χυδαία φράση του Τραμπ για την Κλίντον -Απάντηση με όρους πεζοδρομίου

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Με μία χυδαία φράση αποφάσισε να απαντήσει ο Ντόναλντ Τραμπ στην Χίλαρι Κλίντον,

ρίχνοντας περισσότερο το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στις ΗΠΑ.

 

Ο μεγιστάνας, φαβορί για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, σχολίασε ακόμη και το γεγονός ότι η Κλίντον έλειψε κάποια στιγμή από το ντιμπέιτ των δημοκρατικών προκειμένου να πάει στην τουαλέτα, αλλά χρησιμοποίησε όρους πεζοδρομίου για να την χλευάσει για την ήττα της από τον Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρική «κούρσα» το 2008.

 

«Θα κέρδιζε, ήταν φαβορί για να κερδίσει και πήρε τον @@@, έχασε», είπε ο Τραμπ, χρησιμοποιώντας τη φράση «got schlonged», με τη δεύτερη λέξη να αναφέρεται στο ανδρικό γεννητικό όργανο.

 


Πριν από αυτό, ο Τραμπ είχε επικρίνει την Κλίντον γιατί άργησε να επιστρέψει στο πάνελ του ντιμπέιτ των δημοκρατικών το Σάββατο, λέγοντας στη συνέχεια ότι δεν θέλει να το συζητήσει περισσότερο γιατί είναι «αηδιαστικό».

 

«Ξέρω πού πήγε, είναι αηδιαστικό. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Οχι, είναι πολύ αηδιαστικό. Μην το πεις, είναι αηδιαστικό, ας μην μιλήσουμε», είπε.

 

Στο εν λόγω ντιμπέιτ η Χίλαρι Κλίντον είχε εξαπολύσει τα πυρά της εναντίον του Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον ως εργαλείο στρατολόγησης του Ισλαμικού Κράτους. Ο Τραμπ σε δηλώσεις του τη Δευτέρα απαίτησε μία απολογία από την Κλίντον, αλλά η απάντηση από το στρατόπεδό της ήταν «Διάολε όχι»!

 

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 200 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα