ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:36:15μ.μ.
30
Νοεμβρίου

Η πρώτη νίκη του Τραμπ απέναντι στην Carrier

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Συμφωνία επιτεύχθηκε μεταξύ της κοινοπραξίας United Technologies Corp, του Ντόναλντ Τραμπ, εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ και του Μάικ Πενς εκλεγμένου αντιπροέδρου, σύμφωνα με την οποία η εταιρία παραγωγής συσσωρευτών, Carrier Corp θα διατηρήσει περίπου 1.000 θέσεις εργασίας, στην βιομηχανική μονάδα που διαθέτει στην Ιντιανάπολις.

Η διατήρηση του αριθμού αυτού των θέσεων εργασίας εντός των ΗΠΑ, δηλώνει ότι η εταιρία μείωσε σχεδόν κατά 50%, τις θέσεις εργασίας που αρχικά σχεδίαζε να μεταφέρει στο Μεξικό.

 

Η συμφωνία ανακοινώθηκε από την Carrier το βράδυ της Τρίτης, με ανάρτησή της στο Twitter και χαρακτηρίζεται ως μία νίκη για τον Τραμπ, ο οποίος προεκλογικά υποστήριξε τη διατήρηση θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ, ενώ είχε ασκήσει κριτική στην αναφερόμενη εταιρία για τα σχέδια της να μεταφέρει θέσεις εργασίας στο εξωτερικό.

 

«Θα μεταβώ στην Ιντιάνα την Πέμπτη, όπου θα κάνω μία σημαντική ανακοίνωση σχετικά με την Carrier A.C., και την παραμονή της στην Ιντιανάπολις. Μεγάλη συμφωνία για τους εργαζόμενους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στο Twitter.

 

Στελέχη της εταιρίας, ο Τραμπ, αλλά κι ο Πενς που είναι ο κυβερνήτης της πολιτείας Ιντιάνα, θα ανακοινώσουν μερικούς από τους όρους της συμφωνίας αύριο, δήλωσε στο Reuters, πηγή που έχει γνώση των εξελίξεων.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 228 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα