×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
22
Μαΐου

ΗΠΑ: 6 στους 10 Αμερικανούς βλέπουν αρνητικά τόσο την Κλίντον όσο και τον Τραμπ

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Σε κόντρα αρνητικών εντυπώσεων εξελίσσεται η προεκλογική καμπάνια στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας δημοσκόπησης.

Οι δύο υποψήφιοι, η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ «συναγωνίζονται» στη δυσαρέσκεια που προκαλούν στους ψηφοφόρους, το κίνητρο των οποίων για την επιλογή φαίνεται πως είναι το ποιον δεν προτιμούν και όχι το ποιον θα ήθελαν να δουν στον Λευκό Οίκο.

 

Δημοσκόπηση της Washington Post και του ABC News δείχνει ότι σχεδόν 6 στους 10 ψηφοφόρους έχουν αρνητική εντύπωση και για τους δύο υποψήφιους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ δεν υπήρξε ξανά τέτοιος αρνητισμός για υποψήφιους, στην ιστορία των δημοσκοπήσεων αυτών των μέσων.

 

Σε αυτό το σημείο, η «μάχη» μεταξύ Τραμπ και Κλίντον μοιάζει εξαιρετικά αμφίρροπη, με τον πρώτο να συγκεντρώνει το 46% των προτιμήσεων και την πρώην υπουργό Εξωτερικών το 44%. Ομως, η Κλίντον έχει το προβάδισμα σε μία σειρά ζητημάτων, καθώς εκτιμάται ότι έχει καλύτερη εμπειρία και προσωπικότητα, προκειμένου να γίνει πρόεδρος της χώρας.

 

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε εκείνους που προτιμούν την Κλίντον, το 48% δηλώνει ότι η ψήφος τους είναι ουσιαστικά ενάντια στον Τραμπ. Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», το 53% εκείνων που προτιμούν τον μεγιστάνα δηλώνουν ότι το κίνητρό τους είναι να μην ψηφίσουν την Κλίντον.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 136 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)