ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 - 4:28:04π.μ.

banner468x60

22
Ιανουαρίου

ΗΠΑ: Η διεύθυνση ενός λυκείου στο Κονέτικατ κάλεσε την αστυνομία αφού ένας μαθητής ορκίστηκε στο "Ισλαμικό Κράτος"

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Οι καθηγητές ενός λυκείου στο Κονέτικατ των ΗΠΑ ειδοποίησαν την αστυνομία όταν ένας έφηβος αναφέρθηκε στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος κατά τη διάρκεια της πρωινής απαγγελίας του όρκου στην αμερικανική σημαία (U.S. Pledge of Allegiance) γνωστοποίησε ένας δικηγόρος της διεύθυνσης εκπαίδευσης και μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης σήμερα.

Το αστυνομικό τμήμα στην Ανσόνια, στο Κονέτικατ, παρέπεμψε την υπόθεση στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας, έγραψε η εφημερίδα Connecticut Post, που επικαλέστηκε στελέχη της αστυνομίας και τα πρακτικά της συνεδρίασης του συμβουλίου εκπαίδευσης στην Ανσόνια, όπου σημειώθηκε το περιστατικό τον Οκτώβριο.

 

Στον 15χρονο, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λόγω της ηλικίας του, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες αλλά αποβλήθηκε από το σχολείο διότι αντικατέστησε με το ακρωνύμιο «ISIS», που χρησιμοποιείται για το Ισλαμικό Κράτος, την φράση «Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής» κατά τη διάρκεια του όρκου.

 

Ένας δικηγόρος του Συμβουλίου Εκπαίδευσης της Ανσόνια, ο Φλόιντ Ντούγκας, δήλωσε ότι οι καθηγητές ειδοποίησαν την αστυνομία επιδεικνύοντας «υπερβολική προσοχή».

 

«Δεν πιστεύουμε σε αυτό το στάδιο ότι ο νεαρός είναι επικίνδυνος κατ' οιονδήποτε τρόπο» επισήμανε ο Ντούγκας. Η αστυνομία της Ανσόνια τόνισε σε μια ανακοίνωση που περιήλθε στην κατοχή της εφημερίδας:

 

«Δεν ερευνούμε πλέον την υπόθεση. Ο νεαρός κατηγορείται ότι προέβη σε δηλώσεις υπέρ του Ισλαμικού Κράτους κατά τη διάρκεια του όρκου πίστης στην αμερικανική σημαία».

 

 

πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστηκε 125 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα