ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 3:08:41π.μ.
21
Μαρτίου

ΗΠΑ: Ο Τεντ Κρούζ αυξάνει μάταια τα κονδύλια της προεκλογικής εκστρατείας του

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα Τεντ Κρουζ προσπαθεί να εξασφαλίσει νέες πηγές χρηματοδότησης για την προεκλογική του εκστρατεία, καθώς προετοιμάζεται για έναν μακροχρόνιο προεκλογικό αγώνα κατά του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ.

Παράλληλα, το κόστος της προεκλογικής του εκστρατείας αποδεικνύει ότι ο Τραμπ είναι ένας απειλητικά ακριβός αντίπαλος.

 

Προκειμένου ν' αντιμετωπίσει τις πολλαπλές προκλήσεις του Τραμπ, ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ ξόδεψε χρήματα στη διαφήμιση, στην αύξηση του αριθμού των εργαζόμενων στην προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και στα τηλεφωνήματα για προσέγγιση των ψηφοφόρων. Ως άμεση συνέπεια των επιλογών αυτών, ο Κρουζ ξόδεψε 5,6 εκατ. δολάρια περισσότερα το Φεβρουάριο από τα χρήματα που του είχε αποδώσει η καμπάνια χρηματοδότησης της εκστρατείας του. Τα στοιχεία αυτά γνωστοποιήθηκαν χθες, αναφορικά με τα οικονομικά της προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα στις ΗΠΑ.

 

Από την άλλη μεριά, το αποτέλεσμα των προκριματικών εκλογών για τον Κρουζ κρίνεται μικρότερο των προσδοκιών, καθώς ο Τραμπ κατόρθωσε να εξασφαλίσει την πλειοψηφία στον αριθμό των εκλεκτόρων, ξοδεύοντας λίγο περισσότερα χρήματα από το 50% των προεκλογικών δαπανών του Κρουζ. Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος έχει χρηματοδοτήσει τον προεκλογικό του αγώνα με 24 εκατ. δολάρια από τότε που άρχισε να διεκδικεί το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 170 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα