ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 6:23:24μ.μ.

banner468x60

14
Οκτωβρίου

Ιστορική ομιλία Ν.Τραμπ: «Είναι καιρός ο λαός να έρθει ξανά στην εξουσία- Είμαστε ένα κίνημα που δεν είδε ποτέ άλλοτε η Αμερική»

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Σε μια ομιλία που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ιστορική έδωσε εχθές ο υποψήφιος των ρεπουμπλικανών Ντοναλντ Τραμπ από τη φλόριντα στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις αμερικανικές εκλογές τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο Τραμπ κατηγόρησε ανοικτά τους Κλιντον ως εγκληματίες, οι όποιοι στηρίζονται από ένα πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, που θέλει να καταστρέψει την κυριαρχία των ΗΠΑ για να αυξήσει τα δικά του κέρδη κάνοντας το οτιδήποτε για να τοποθετήσει στην προεδρία την Χίλαρι Κλιντον.

 

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από την ομιλία του:

 

«Το κίνημά μας είναι για να αντικαταστήσουμε στην εξουσία ένα αποτυχημένο και απόλυτα διαφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο  με μια νέα κυβέρνηση η οποία θα ελέγχεται από εσάς τον αμερικανικό λαό.

 

Δεν υπάρχει τίποτα που το πολιτικό κατεστημένο δεν θα επιχειρήσει .

 

Δεν υπάρχει ψέμα που δεν θα πουν, για να διατηρήσουν το κύρος και την δύναμή τους εις βάρος σας.

 

Και αυτό είναι που συμβαίνει.

 

Το κατεστημένο της Ουάσιγκτον και το κεφάλαιο και τα ΜΜΕ που το στηρίζουν υπάρχουν για ένα και μόνο λόγο:  Να προστατέψουν και να αυξήσουν τον δικό τους πλούτο.

 

Το κατεστημένο έχει τρισεκατομμύρια δολάρια που διακινδυνεύει σε αυτές τις εκλογές (…)

 

Για αυτούς που κρατούν τους μηχανισμούς  της εξουσίας και της δύναμης στην Ουάσιγκτον και για τα παγκόσμια διαπλεκόμενα συμφέροντα έρχονται σε συμφωνία με αυτούς τους ανθρώπους που το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται είναι το δικό σας το καλό.

 

Η δική μας πολιτική εκστρατεία αντιπροσωπεύει μια απειλή διεξόδου από όλα αυτά. Μια εκστρατεία, ένα κίνημα που δεν έχουν  δει ποτέ στο παρελθόν.

 

Δεν πρόκειται για ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για ένα σταυροδρόμι στην ιστορία του πολιτισμού μας, που θα κρίνει εάν εμείς ο λαός διεκδικήσουμε ξανά τον έλεγχο στην κυβέρνησή μας.

 

Το πολιτικό κατεστημένο που προσπαθεί να μας σταματήσει είναι η ίδια ομάδα που είναι υπεύθυνη για καταστροφικές εμπορικές συμφωνίες, μαζική παράνομη μετανάστευση και οικονομική και εξωτερική πολιτική που έχει αιμορραγήσει τη χώρα μας μέχρι τέλους. (…)

 

Οι εχθροί μας είναι  ένα παγκόσμια οικονομικό οικοδόμημα που είναι υπεύθυνο για τις οικονομικές πολιτικές που έχουν καταληστέψει τη εργατική μας τάξη, έχουν πάρει κάθε πλούτο από τη χώρα μας  και έχουν βάλει αυτά τα χρήματα στις τσέπες μιας δράκας πανίσχυρων πολυεθνικών και πολιτικών  οντοτήτων.

 

 Δείτε τι έχει κάνει αυτό το διαφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο σε πόλεις μας όπως το Ντιτρόιτ και σε πόλεις στην Πενσυλβανια το Οχάιο, το Μίσιγκαν παντού σε όλη τη χώρα.

 

Έχουν πάρει τις δουλειές μας και τις βιομηχανίες μακριά από τη χώρας μας για να μην γυρίσουν ποτέ.

 

Η «μηχανή» των Κλιντον είναι στο κέντρο του οικονομικού αυτού οικοδομήματος.

 

Το έχουμε δει στις διαρροές των Wikileaks με τις συναντήσεις της Χ.Κλιντον με διεθνείς τραπεζίτες για να σχεδιάσουν την καταστροφή της αμερικανικής εθνικής κυριαρχίας με στόχο να κάνουν ακόμη πιο πλούσιες τις παγκόσμιες οικονομικές δυνάμεις, τους διαπλεκόμενους φίλους τους και τους χορηγούς τους.

 

 Ειλικρινά (και απατώντας σε συνθήματα των υποστηρικτών του) θα έπρεπε να ήταν φυλακή.

 

Οι ίδιες διαρροές δείχνουν το πόσο η  «μηχανή» αυτή των Κλίντον είναι τόσο στενά, άρρηκτα διασυνδεδεμένη με τους μεγάλους οργανισμούς των ΜΜΕ.

 

Σε τέτοιο σημείο, που της έδωσαν τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις στα ντιμπέιτ που έκανε με τον Μπέρνι Σάντερς.

 

Η Χ.Κλίντον έχει ακόμη και δικαίωμα βέτο σε ότι γράφεται για αυτή στους New York Times.

 

Τα ίδια email δείχνουν ότι οι δημοσιογράφοι συνεργάζονται μαζί της για να τη βοηθήσουν με τις εκλογές.

 

Με απόλυτο έλεγχο της κυβέρνησης και της Ουάσιγκτον και  με τρις δολάρια στα χέρια τους η «μηχανή» των Κλιντον είναι αποφασισμένη για την καταστροφή του κινήματός μας, δεν πρόκειται να συμβεί, ππου έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που η Αμερική δεν έχει δει ποτέ στο παρελθόν.

 

Το ισχυρότερο όπλο που έχουν επιστρατεύσει για αυτό τον αγώνα οι Κλιντον είναι οι όμιλοι των ΜΜΕ.

 

Ας είμαστε ξεκάθαροι σε ένα σημείο: Οι δημογραφικοί οργανισμοί στη χώρας μας, δεν έχουν καμία σχέση με δημοσιογραφία πια.

 

Πρόκειται για πολιτικά διαπλεκόμενα συστήματα που δεν διαφέρουν από κανένα λόμπι, ή οποιεσδήποτε άλλες οικονομικές οντότητες με συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα, ατζέντα η οποία δεν περιλαμβάνει εσάς το λαό. Είναι για αυτούς τους ίδιους.

 

Και η ατζέντα τους είναι να τοποθετήσουν την Χίλαρι Κλιντον στην προεδρία των ΗΠΑ, με οποιοδήποτε κόστος, με οποιαδήποτε τιμή και παρά το γεγονός πόσες ζωές μπορεί να καταστρέψουν.

 

Για αυτούς είναι πόλεμος. Για εμάς είναι αγώνας για την επιβίωση του έθνους μας. Και στις 8 Νοεμβρίου θα είναι η τελευταία ευκαιρία μας για το σώσουμε. Θυμηθείτε αυτό.

 

Αυτές οι εκλογές θα δείξουν εάν είμαστε πραγματικά ένα ελεύθερο έθνος ή αν έχουμε μόνο την αυταπάτη της Δημοκρατίας η οποία ελέγχεται από τα ειδικά παγκόσμια  συμφέροντα που ραγίζουν  και τραυματίζουν το σύστημά μας.

 

Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτοί το ξέρουν, εγώ το ξέρω όλος ο κόσμος το ξέρει.

 

Το κατεστημένο και τα ΜΜΕ ελέγχουν αυτό το έθνος  μέσω καταστάσεων που όλοι γνωρίζουν.

 

Όποιος έχει αντίθετη άποψη με αυτούς είναι σεξιστής, ρατσιστής, ξενοφοβικός και ηθικά διάτρητος.

 

Θα σας επιτεθούν, θα σας συκοφαντήσουν, θα επιχειρήσουν να καταστρέψουν τη ζωή σας και την οικογένειά σας και πάνω από όλα τη φήμη σας. Θα πουν ψέματα και άλλα ψέματα. Και θα κάνουν ακόμη χειρότερα. Θα κάνουν ότι είναι απαραίτητο.

Οι Κλίντονς είναι εγκληματίες. Θυμηθεί τε το αυτό.

 

Το πολιτικό κατεστημένο, κάνει ότι μπορεί για να κρύψει τη διαφθορά τους στο υπουργείο Εξωτερικών, το ίδρυμα Κλιντον και να τους κρατήσει στην εξουσία.

 

Ποτέ στην ιστορία δεν έχουμε δει μια τέτοια συγκάλυψη. (…)

 

Δεν είναι τυχαίο που το κατεστημένο των ΜΜΕ επιχειρεί να με σπιλώσει ξανά τώρα που το Wikileaks δημοσίευσε 2000 νέα δικά της email»

 

 

 

 

πηγή: pronews.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 305 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα