ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:04:09μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
12
Ιανουαρίου

Κατρακυλά η δημοτικότητα του Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Η περίοδος χάριτος για τον Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι τελείωσε πολύ σύντομα, πριν καν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Quinnipiac μόλις το 37% των ερωτηθέντων έχουν θετική γνώμη για τον εκλεγμένο πρόεδρο – το χαμηλότερο σημείο μετά τις εκλογές-, σε αντίθεση με το 55% που αξιολογούν θετικά τον απερχόμενο Ομπάμα.

 

Πολλοί ψηφοφόροι δεν έχουν και πολλή εμπιστοσύνη στις ηγετικές ικανότητες του Ρεπουμπλικανού: 45% θεωρούν ότι ο Τραμπ θα είναι χειρότερος πρόεδρος απ’ τον Ομπάμα, το 34% εκτιμά ότι θα είναι καλύτερος και το 15% ότι θα είναι «πάνω -κάτω τα ίδια».

 

Οι Αμερικανοί ανησυχούν ιδιαίτερα για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του Τραμπ αλλά και την κατεύθυνση που θα πάρει η χώρα υπό την υγεσία του.

 

«Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τραμπ κερδίζει πόντους στη δύναμη και την ευφυϊα, αλλά οι ψηφοφόροι κρίνουν αρνητικά κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του, αποδίδοντάς του έλλειμμα ενσυναίσθησης, ηγεσίας και νηφαλιότητας», λέει ο δημοσκόπος Τιμ Μαλόι.

 

Και να σκεφθεί κανείς ότι η πανεθνική αυτή δημοσκόπηση με τους 899 ερωτηθέντες και περιθώριο λάθους 3,3% διενεργήθηκε στο διάστημα μεταξύ 5-9 Ιανουαρίου, δηλαδή πριν τις διαρροές στα ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες οι Ρώσοι διαθέτουν ντοκουμέντα με τα οποία μπορούν να εκβιάσουν τον Τραμπ.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 269 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα