ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 6 Οκτωμβρίου 2022 - 2:22:28μ.μ.

banner468x60

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
11
Μαΐου

Κιβωτός του Νώε που θα κοστίζει 62 εκατομμύρια λίρες

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

 

Το τεράστιο ξύλινο αντίγραφο του πλοίου από τη Βίβλο αναμένεται να είναι ο βασικός πόλος έλξης επισκεπτών σε ένα μοναδικό πάρκο ψυχαγωγίας που θα ανοίξει στις ΗΠΑ τον Ιούλιο.

Μέσα στην Κιβωτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun, θα υπάρχουν αρκετά εκθέματα σχετικά με τον Νώε και την οικογένειά του, μαζί με πληροφορίες με σκοπό να βοηθηθεί το κοινό να κατανοήσει την Αγία Γραφή.

 

Ο Ken Ham, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Απαντήσεις στη Γένεση», την χριστιανική οργάνωση πίσω από την κατασκευή της Κιβωτού στο Κεντάκι που θα κοστίσει περίπου 62 εκατομμύρια λίρες δήλωσε για την κατασκευή: «Θέλουμε να εξηγήσουμε στους ανθρώπους ότι ο Νώε δεν ήταν κάποιος πρωτόγονος. Ήταν πολύ ευφυής. Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα είναι πώς θα μπορούσε να χωρέσει όλα τα ζώα στο πλοίο.»


Η Κιβωτός, η οποία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, θα έχει μήκος περίπου 155 μέτρα και ύψος σχεδόν 24 και θα είναι σε θέση να δεχτεί περί τους 16.000 επισκέπτες την ημέρα σύμφωνα με τους υπεύθυνους. Για να κατασκευαστεί ολόκληρο το αντίγραφο της Κιβωτού σε αυτό το μέγεθος θα χρησιμοποιηθούν χιλιάδες μέτρα από ξύλινες σανίδες χωρίς να υπολογίζονται τα εκθέματα στο εσωτερικό τα οποία θα είναι εξίσου εντυπωσιακά.


Άλλα σχέδια τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν στο Πάρκο και να μπορεί να τα επισκεφτεί το κοινό, είναι επίσης ένας μεγάλος ζωολογικός κήπος, ένα χωριό της Μέσης Ανατολής που θα παραπέμπει στον πρώτο αιώνα και άλλα εκθέματα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κατασκευή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλική προς την οικογένεια, ιστορικά αυθεντική και φιλική προς το περιβάλλον, και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα πρασίνου στις ΗΠΑ.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 102 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα