ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:29:18π.μ.
15
Νοεμβρίου

Μια εβδομάδα μετά τις εκλογές οι διαδηλώσεις κατά του Τραμπ συνεχίζονται

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και οι διαδηλώσεις κατά της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζονται. Σε πολλές αμερικανικές πόλεις χιλιάδες μαθητές εγκατέλειψαν τις τάξεις τους φωνάζοντας το σύνθημα «Δεν είναι ο πρόεδρος μου».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στο Λος Άντζελες τουλάχιστον 4.000 μαθητές βγήκαν στο δρόμο ενώ στο Σιάτλ περίπου 5.000 μαθητές από 20 σχολεία συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.

 

trumpusa8

 

Στη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια συνεχίστηκαν οι διαδηλώσεις με ανθρώπους με πλακάτ που έγραφαν πως ο Τραμπ είναι ένα λάθος και επικίνδυνος πρόεδρος.

 

Την ίδια ώρα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δέχεται κριτική για τη επιλογή του συντηρητικού Στίβεν Μπάνον στη θέση του υπεύθυνου στρατηγικής της διακυβέρνησης του. Αρκετοί φοβούνται ότι η επιλογή αυτή θα παραδώσει τον έλεγχο του Λευκού Οίκου στο κίνημα των λευκών εθνικιστών.

 


πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 218 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα