ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 - 5:28:06π.μ.

banner468x60

23
Ιουνίου

Morgan Stanley: Δεν επιτρέπει σε μη εμβολιασμένους εργαζόμενους και πελάτες την είσοδο στα γραφεία της στη Νέα Υόρκη

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Το 90% του προσωπικού που επιστρέφει στο γραφείο έχει ήδη εμβολιαστεί.

H τράπεζα Morgan Stanley θα επιβάλλει από τις 12 Ιουλίου στους υπαλλήλους της και τους υπεργολάβους αλλά και στους πελάτες της και στους επισκέπτες να είναι εμβολιασμένοι κατά της Covid-19, εάν θέλουν να έχουν πρόσβαση σε ένα από τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη. Αυτός ο νέος κανονισμός παρουσιάστηκε σε εσωτερικό μήνυμα που υπογράφει ο επικεφαλής ανθρωπίνων πόρων της εταιρίας Μάντελ Κράουλι, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στην επιχειρηματική τράπεζα, αναφέρει το ΑΠΕ.

 

Ο κανονισμός εφαρμόζεται στα γραφεία όπου εργάζεται μεγάλος αριθμός υπαλλήλων στη μητρόπολη και τα περίχωρά της. Ορισμένα τμήματα έχουν ήδη δημιουργήσει χώρους για τους εμβολιασμένους, διευκρίνισε η ίδια πηγή. Στο εξής η εφαρμογή του κανονισμού θα επεκταθεί στο σύνολο των υπηρεσιών της τράπεζας. Οι εργαζόμενοι έχουν προθεσμία έως την 1η Ιουλίου να πουν εάν είναι ή όχι εμβολιασμένοι κατά της Covid.

 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής τράπεζας Τζέιμς Γκόρμαν δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το 90% του προσωπικού που επιστρέφει στο γραφείο έχει ήδη εμβολιαστεί. Μόλις εφαρμοστεί ο κανονισμός, όλοι οι εργαζόμενοι θα μπορούν να μην φορούν μάσκα και να μην τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Οι μη εμβολιασμένοι θα μπορούν να εργάζονται με τηλεργασία.

 

Για να μπαίνουν στα γραφεία της τράπεζας, οι πελάτες και οι επισκέπτες θα πρέπει να δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19. Ο Γκόρμαν πιέζει για την επιστροφή στο γραφείο των εργαζομένων του. «Εάν μπορείτε να πάτε στο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, τότε μπορείτε να έρθετε στο γραφείο και σας θέλουμε στο γραφείο», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίου στις 14 Ιουνίου. «Θα υπάρχει ευελιξία», υποσχέθηκε. «Αλλά αν στις αρχές Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι δεν επιστρέψουν στο γραφείο, θα απογοητευτώ πολύ».

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 101 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα