ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 9:10:26π.μ.
24
Φεβρουαρίου

Μπάιντεν: Ισοπεδωτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Είμαστε στο πλευρό του γενναίου λαού της Ουκρανίας

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου στο Twitter

 

Για καταστροφικό πακέτο κυρώσεων το οποίο θα επιβληθεί στη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία από ξηρά, αέρα και θάλασσα, έκανε λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν σε ανάρτησή του στο Twitter.

 

Όπως αναφέρει, ο Τζο Μπάιντεν συμφώνησε με τους ηγέτες των G7 να επιβληθούν ισοπεδωτικές κυρώσεις και άλλα οικονομικά μέτρα κατά της Ρωσίας.

 

«Σήμερα το πρωί, συναντήθηκα με τους ομολόγους μου της G7 για να συζητήσω την αδικαιολόγητη επίθεση του Προέδρου Πούτιν στην Ουκρανία και συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε ισοπεδωτικά πακέτα κυρώσεων και άλλα οικονομικά μέτρα κατά της Ρωσίας. Είμαστε στο πλευρό του γενναίου λαού της Ουκρανίας» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

 

Ο Τζο Μπάιντεν θα κάνει νέο διάγγελμα σε λίγη ώρα για να ανακοινώσει νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

 

 

https://twitter.com/POTUS?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1496902725077979140%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fworld%2Farthro%2F8345798%2Fbainten-isopedotikes-kyroseis-kata-tis-rosias-eimaste-sto-plevro-tou-gennaiou-laou-tis-oukranias

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 84 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα