×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
08
Δεκεμβρίου

Ο Ντι Κάπριο παρουσίασε στον Τραμπ και στην Ιβάνκα τις προτάσεις του για την οικονομική ανάκαμψη των ΗΠΑ

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ για την κλιματική αλλαγή.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, επικεφαλής του ιδρύματος που έχει δημιουργήσει με στόχο την προστασία της άγριας ζωής από την εξαφάνιση και την αποκατάσταση της ισορροπίας για τα απειλούμενα οικοσυστήματα και τις κοινότητες, είχε συνάντηση με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ για να συζητήσουν πώς οι θέσεις εργασίας με επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία.

 

Σε δήλωση του στο Associated Press, o Τέρι Τάμινεμ, εκτελεστικός διευθυντής του ιδρύματος Λεονάρντο Ντι Κάπριο, επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Τραμπ, στη Νέα Υόρκη. Ο κ. Τάμινεμ είπε ότι παρουσίασαν στον Ντόναλντ Τραμπ, στην κόρη του Ιβάνκα και στα άλλα μέλη της ομάδας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ πώς η επικέντρωση στην ανανεώσιμη, καθαρή ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

 

«Σήμερα, παρουσιάσαμε στον εκλεγέντα πρόεδρο και τους συμβούλους του ένα πλαίσιο - το οποίο αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Λεονάρντο ΝτιΚάπριο σε συνεννόηση με τις κορυφαίες φωνές στους τομείς οικονομίας και περιβαλλοντολογίας - που περιγράφει με λεπτομέρειες πώς θα επέλθει σημαντική οικονομική ανάκαμψη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, εάν επικεντρωθούμε σε επενδύσεις στις βιώσιμες υποδομές» είπε ο κ. Τάμινεμ.

 

Ο βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιός υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής και τη διατήρηση της άγριας ζωής και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του, «Πριν από τον κατακλυσμό» έχει ως θέμα τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο κόσμος λόγω των κλιματικών αλλαγών.

 

Ο Ντι Κάπριο συναντήθηκε με την Ιβάνκα Τραμπ πριν από λίγες ημέρες και της έκανε δώρο ένα αντίγραφο της ταινίας. Ο Τέρι Τάμινεμ που ήταν γραμματέας της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος της Καλιφόρνια, όταν ήταν κυβερνήτης της Πολιτείας ο Άρνονλτ Σβαρτζενέγκερ, δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν δεκτικός και πρότεινε να συναντηθούν και πάλι τον επόμενο μήνα.



«Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε την επιθυμία για νέα συνάντηση τον Ιανουάριο και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση με τη νέα διοίκηση, καθώς εργαζόμαστε για να σταματήσει η επικίνδυνη πορεία της αλλαγής του κλίματος και ταυτόχρονα να βρούμε θέσεις εργασίας σε εκατομμύρια ανθρώπους», είπε ο κ. Τάμινεμ.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 200 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)