ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:09:57μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
22
Οκτωβρίου

Ο Τραμπ τα «βάζει» τώρα με την Μισέλ Ομπάμα

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Τα βέλη του προς την Μισέλ Ομπάμα έστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ, επειδή η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι μία από της πιο δημοφιλής συμμάχους της Χίλαρι Κλίντον. Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Φλέτσερ της Βόρειας Καρόλίνα, αφού καταφέρθηκε του Μπαράκ Ομπάμα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην σύζυγό του Μισέλ.

«Το μόνο που θέλει είναι να κάνει εκστρατείες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Βλέπω ότι εκείνη αγαπάει πολύ την Χίλαρι. Όμως η ίδια δεν ήταν που είπε ότι εάν δεν είστε ικανοί να φροντίζετε το νοικοκυριό σας… δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με τον Λευκό Οίκο ή την χώρα;» διερωτήθηκε , αναφερόμενος στις «περιπέτειες» του Μπιλ Κλίντον πριν και κατά τη διάρκεια της θητείας του στον προεδρικό θώκο.

 

«Κανείς δεν μιλάει για αυτό» πρόσθεσε.

 

Η Μισέλ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της στις προκριματικές του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2008, είχε επισημάνει σε ομιλία της στο Σικάγο:

 

«Μία από τις σημαντικές διαστάσεις αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι να βρούμε ένα παράδειγμα για την οικογένεια. Και εγώ πιστεύω ότι εάν κάποιος δεν είναι ικανός να διαχειρίζεται το δικό του σπίτι, μετά βεβαιότητας δεν μπορεί να διαχειριστεί τον Λευκό Οίκο».

 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εκφώνησε μια ομιλία την 13η Οκτωβρίου, στην οποία στηλίτευε την προσωπικότητα και την συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ, ειδικά απέναντι στις γυναίκες.

 

Παράλληλα, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως «εάν νικήσει, χάσει ή έρθει σε ισοπαλία», θα είναι ευχαριστημένος διότι τα έδωσε όλα στη μάχη για τον Λευκό Οίκο, μια δήλωση με την οποία δείχνει να απομακρύνεται από την άρνησή του να δεσμευτεί ότι θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα της 8ης Νοεμβρίου.

 

Οπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να νιώσει τύψεις για το αν θα μπορούσε ενδεχομένως να εργαστεί περισσότερο για να νικήσει τις εκλογές και προέτρεψε επιπλέον τους υποστηρικτές του να προσέλθουν στις κάλπες μαζικά με στόχο να νικήσει την αντίπαλό του, την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον.

 

«Κερδίσω, χάσω, έρθω σε ισοπαλία – και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εάν οι πολίτες πάνε να ψηφίσουν θα κερδίσουμε – εγώ θα είμαι ευτυχισμένος με τον εαυτό μου. Όπως πάντα λέω, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι εάν έκανα άλλη μια συγκέντρωση, θα είχα κερδίσει τη Βόρεια Καρολίνα» τόνισε ο Τραμπ.

 

«Δεν θέλω να κοιτάζω πίσω, δεν θέλω ποτέ να το λέω αυτό για εμένα. Πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να τους βγάλουμε όλους εκεί έξω», πρόσθεσε.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 190 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα