ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:33:43μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
03
Μαρτίου

Ο Τραμπ θέλει να καταργήσει το Obamacare

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων

για να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 8η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε στη δημοσιότητα προτάσεις για τη μεταρρύθμιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και ιατρικής περίθαλψης, οι οποίες προβλέπουν μεταξύ άλλων την κατάργηση της μεταρρύθμισης που προώθησε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα (γνωστή και ως Obamacare), την χορήγηση αδειών για να εισάγονται συνταγογραφούμενα φάρμακα στη χώρα, αλλά και την αντικατάσταση του προγράμματος Medicaid για τους φτωχούς και τους άπορους με χρηματοδοτήσεις προς τις πολιτείες.


Το σχέδιο του Τραμπ προβλέπει επίσης την πώληση ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας και περίθαλψης με ισχύ πέραν των πολιτειακών συνόρων, την προώθηση μέτρων ώστε να εκπίπτουν πλήρως οι δαπάνες για την υγεία και την ασφάλιση από τη φορολογία εισοδήματος, κ.λπ.


«Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα χρησιμοποιεί παραθυράκια απλά και μόνο επειδή δεν έχει χρήματα για να ασφαλίζεται», αναφέρεται ακόμη στις προτάσεις του υποψηφίου, που αναρτήθηκαν στον ιστότοπό του.

 

 

 

πηγή: news247.gr

Διαβάστηκε 153 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα