ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 11:04:33π.μ.
08
Ιουνίου

Όλο και πιο κοντά στο χρίσμα η Κλίντον - Νίκησε και στο Νιου Τζέρσεϊ

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον υπερίσχυσε του αντιπάλου της Μπέρνι Σάντερς στις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές της ανατολικής πολιτείας Νιού Τζέρσεϊ την Τρίτη (7/6),

σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Fox news, ενισχύοντας το προβάδισμά της μια μέρα μετά από τη συμπλήρωση του αριθμού των εκλεκτόρων που χρειάζεται ένας υποψήφιος για να λάβει το χρίσμα του κόμματος για την υποψηφιότητα στην αμερικανική προεδρία.

 

Η Κλίντον, πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και πρώην βουλευτής και υπουργός Εξωτερικών, θα είναι η πρώτη γυναίκα υποψήφια για την αμερικανική προεδρία μεγάλου πολιτικού κόμματος των ΗΠΑ.

 

Το Νιού Τζέρσεϊ ήταν μεταξύ έξι πολιτειών που συμμετείχαν στις προκριματικές διαδικασίες την Τρίτη, συμπεριλαμβανομένης και της Καλιφόρνια, όπου η Κλίντον ακόμα κινδυνεύει να χάσει τη μάχη με τον Σάντερς, ενώ ξεκινά καμπάνια ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ, τον μοναδικό υποψήφιο που έχει συγκεντρώσει τους απαραίτητους εκλέκτορες για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 149 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα