ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:23:41μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
06
Ιουνίου

Πυρκαγιές κατακαίουν εκτάσεις στα περίχωρα του Λος Άντζελες

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Τουλάχιστον 5000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους χθες και σήμερα εξαιτίας των πυρκαγιών που κατακαίουν εκτάσεις πολύ κοντά στο Λος Άντζελες, στην πόλη Καλαμπάσας, τόπο διαμονής πολλών διάσημων προσωπικοτήτων, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής.

Η φωτιά- με τους καπνούς της να είναι ορατοί από το Λος Άντζελες- ξεκίνησε χθες το απόγευμα και οι δυνάμεις κατάσβεσης έχουν καταφέρει να την περιορίσουν σήμερα σε ποσοστό μόλις 30%, σύμφωνα με τους πυροσβέστες.

 

Περισσότερα από 2000 στρέμματα δασικής έκτασης και θαμνώδους βλάστησης έχουμε μετατραπεί σε στάχτες σε αυτήν την περιοχή. Δύο κατοικίες έχουν υποστεί καταστροφές κι ένα κατάστημα καταστράφηκε.

 

Πολλοί από τους 5000 ανθρώπους που εκκένωσαν την περιοχή επέστρεψαν σήμερα στα σπίτια τους πριν από την αυγή, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

 

Ωστόσο με τα υδράργυρο να έχει σκαρφαλώσει στους 30 βαθμούς κελσίου και υπαρκτό τον κίνδυνο λόγω των ανέμων η φωτιά να εξαπλωθεί προς το Τοπάνγκα Κάνυον, μια κοινότητα στο βόρειο τμήμα του Λος Άντζελες, σε ορισμένους κατοίκους οι αρχές δεν επιτρέπουν να επιστρέψουν στις εστίες τους σήμερα.

 


Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 196 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα