ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 8:11:48π.μ.
05
Ιουνίου

Συναγερμός στις ΗΠΑ για τον συρροή δολοφόνο του Όρεγκον – Συστάσεις από τις αρχές στις γυναίκες

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Μέσα σε τρεις μήνες έξι αγνοούμενες ηλικίας 22-40 ετών εντοπίστηκαν νεκρές

 

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές του Όρεγκον, καθώς ερευνούν το ενδεχόμενο οι έξι αγνούμενες που εντοπίστηκαν νεκρές τους τελευταίους τρεις μήνες να έπεσαν θύματα του ίδιου κατά συρροή δολοφόνου.

 

Τελευταία βρέθηκε νεκρή, στις 7 Μαΐου στη δασική περιοχή ‘Ιγκλ Κρικ η 22χρονη Άσλεϊ Ρίαλ, αγνοούμενη από τα τέλη Μαρτίου, όταν κάμερα την κατέγραψε να βγαίνει από φαστ-φουντ.

 

Το πτώμα της Τζοάνα Σπίκς, 32 ετών, βρέθηκε στις 8 Απριλίου μέσα σε αχυρώνα στην κομητεία Κλαρκ του Ρίτζφιλντ μόνο λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή της. Αυτό επέτρεψε στις αρχές να επιβεβαιώσουν ότι δολοφονήθηκε χτυπημένη στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εκεί από το σημείο της δολοφονίας της .

 

Ακόμα δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στην κομητεία Μολτνόουμα.

 

Η πρώτη αγνοείτο από τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ η δεύτερη υπολογίζεται ότι ήταν ιθαγενής με καταγωγή από την Αλάσκα.

 

Στα τέλη Απριλίου εντοπίστηκαν νεκρές σε διαφορετικά σημεία η 24χρονη Τσάριτι Πέρι και η Μπρίτζετ Γουέμπστερ, 31 ετών, εξαφανισμένες και οι δύο από τις αρχές Μαρτίου.

 

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να συνδέσει τους έξι ύποπτους θανάτους και συνιστά σε όλες τις γυναίκες να προσέχουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 63 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα