ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 6:25:28μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
23
Ιανουαρίου

«Snowzilla»: Συναγερμός στις ΗΠΑ για μεγάλη χιονοθύελλα

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Σε συναγερμό βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι ΗΠΑ

όπου εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες, κατά μήκος της ανατολικής ακτής, εξοπλίζονται και «οχυρώνονται» προκειμένου να αντιμετωπίσουν την χιονοθύελλα- Αρμαγεδδώνα, που σύμφωνα με τις μετεωρολογικές υπηρεσίες αναμένεται να «χτυπήσει».

 

Οι αρχές προειδοποιούν ότι το Σαββατοκύριακο, σε πολλές πολιτείες, είναι πιθανό ότι θα υπάρξουν μεγάλες διακοπές ρεύματος, ενώ λένε στους πολίτες ότι το χιόνι που θα πέσει θα ξεπεράσει τα 70 εκατοστά και πως οι άνεμοι θα ξεπεράσουν τα 50 μίλια την ώρα.

 

Στο επίκεντρο της χιονοθύελλες είναι η Ουάσινγκτον, ενώ μέχρι στιγμής επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που οφείλονται στην κακοκαιρία που ήδη έχει αρχίσει να «χτυπά» τις ανατολικές ακτές.

 

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η καταιγίδα «ενδέχεται να παραλύσει» τα πάντα στο πέρασμά της, γι΄αυτό άλλωστε, και στην Αμερική την αποκαλούν «Snowzilla», από τη γνωστή ταινία «Godzilla».

 

Εικόνες από την Ουάσινγκτον

 

 

Προκειμένου να βγουν σώοι λοιπόν από την «Snowzilla» εκατομμύρια Αμερικανοί τρέχουν τις τελευταίες ώρες στα σούπερ-μάρκετ προκειμένου να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα αγαθά, αφού κανείς δεν ξέρει με σιγουριά ποια θα είναι τα αποτελέσματα της χιονοθύελλας.

 

Οι μεγαλύτερες χιονοπτώσεις αναμένονται να σημειωθούν δυτικά της Ουάσινγκτον, ωστόσο προειδοποιήσεις έχουν εκδοθεί και για περιοχές από το Αρκάνσας έως το Τενεσί και τον Κεντάκι, φτάνοντας ενδεχομένως ακόμα και μέχρι τη Νέα Υόρκη.

 

Ακόμη, τα αεροδρόμια στις ΗΠΑ έχουν, μέχρι στιγμής, ακυρώσει πάνω από 6.000 πτήσεις λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, ενώ τα μέσα μεταφοράς της Ουάσινγκτον δεν θα λειτουργήσουν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, για πρώτη φορά από το 2012 και το «χτύπημα» του τυφώνα Σάντι.

 

 

 

πηγή: zougla.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 189 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα