ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 8:45:05π.μ.
09
Ιουνίου

Συνάντηση με τον Ομπάμα θα έχει σήμερα ο Μπέρνι Σάντερς

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα πρόκειται να συναντηθεί σήμερα με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς

Με ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος αναφέρει ότι «η ιστορική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον ενέπνευσε εκατομμύρια πολίτες και αποτελεί επέκταση της μάχης της υπέρ των οικογενειών της μεσαίας τάξης και των παιδιών τους».

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος Ομπάμα συνεχάρη στην Κλίντον «για την εξασφάλιση των εκλεκτόρων που απαιτούνται για το προεδρικό χρίσμα».

 

Ο Ομπάμα συνεχάρη επίσης τον Σάντερς και τον ευχαρίστησε «για την ενεργοποίηση εκατομμυρίων Αμερικανών» καθώς και για την επαναφορά ζητημάτων όπως η οικονομική ανισότητα.

 

Ομπάμα και Σάντερς είχαν τηλεφωνική επικοινωνία την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την οποία ο Σάντερς ζήτησε την συνάντηση,  αν και ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει. Ωστόσο, είναι προφανές πως στην σημερινή συνάντηση ο Μπαράκ Ομπάμα πρόκειται να ζητήσει από τον Γερουσιαστή του Βερμόντ να παραιτηθεί από την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος ώστε να κερδίσει έδαφος η Χίλαρι Κλίντον, στο όνομα «του ενωμένου κόμματος» ενώ δεν είναι σαφής η στάση που θα κρατήσει ο Σάντερς.

 

Ο Μπέρνι Σάντερς έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του, μέχρι το συνέδριο των Δημοκρατικών των Ιούλιο.

 

 

πηγή: cnn.gr

Διαβάστηκε 136 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα