ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 2:12:01μ.μ.
04
Ιουνίου

Τέξας: 16 νεκροί συνολικά λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Τα πτώματα τεσσάρων στρατιωτών, που αγνοούνταν μετά την ανατροπή στρατιωτικού οχήματος, ανασύρθηκαν χθες, σε ένα δυστύχημα που συνέβη στην στρατιωτική βάση Fort Hood του Τέξας, που έχει πληγεί από σφοδρές βροχοπτώσεις, μετέδωσε το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο αμερικανός στρατός και τοπικές ομάδες διάσωσης πραγματοποίησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό των στρατιωτών μετά το δυστύχημα που συνέβη την Πέμπτη, όταν το όχημα προσπάθησε να διασχίσει διάβαση που είχε διαβρωθεί από τις συνεχείς βροχοπτώσεις και ανετράπη. Συνολικά εννέα στρατιώτες σκοτώθηκαν, ενώ τρεις στρατιώτες επέζησαν από το δυστύχημα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

 

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι - ανάμεσα τους και οι στρατιώτες - σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις στην πολιτεία του Τέξας, προκαλώντας ζημιές σε εκατοντάδες σπίτια, ενώ οι κρατικές αρχές προχώρησαν στην εκκένωση τριών φυλακών, ανέφεραν αξιωματούχοι.

 

Ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ ανακήρυξε 31 κομητείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

 

 

 

 

πηγή: newsone.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 169 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα