ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:50:51μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
10
Ιουλίου

Τι έγινε στη συνάντηση του γιου του Ντόναλντ Τραμπ με Ρωσίδα δικηγόρο

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Ρωσίδα δικηγόρο που συνδέεται με το Κρεμλίνο συνάντησε, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος,

με την υπόσχεση πως θα του έδινε επιβαρυντικές πληροφορίες για τη Χίλαρι Κλίντον.

 

Ο Τραμπ τζούνιορ δήλωσε πως όντως συνάντησε την Νατάλια Βεσελντίτσκαγια, χωρίς όμως να λάβει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για την Κλίντον.

 

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο γαμπρός του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, και ο επικεφαλής της καμπάνιας του Πολ Μάναφορτ.

 

Σύμφωνα με το BBC, η συνάντηση έγινε στις 9 Ιουνίου πέρσι στον Πύργο Τραμπ, δύο εβδομάδες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ εξασφάλισε το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

 

Πιστεύεται πως είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται συνάντηση κάποιου Ρώσου με μέλος του πολύ στενού κύκλου του Αμερικανού προέδρου.

 

Ο Τραμπ ο νεότερος και η Ρωσίδα δικηγόρος επιβεβαίωσαν τη συνάντησή τους, μετά το δημοσίευμα των New York Times, δηλώνοντας ωστόσο πως δεν συζητήθηκε η εκστρατεία για την αμερικανική προεδρία.

 

Σε ανακοίνωσή του ο γιος του Αμερικανού προέδρου τονίζει πως κάποιος γνωστός του ζήτησε να συναντήσει ένα άτομο «το οποίο, όπως μου είπαν, μπορεί να είχε πληροφορίες χρήσιμες για την προεκλογική εκστρατεία». «Δεν μου ειπώθηκε το όνομά της πριν τη συνάντηση. Ζήτησα από τον Τζάρεντ και τον Πολ να είναι παρόντες αλλά δεν τους είπα τίποτα για το περιεχόμενο της συνάντησης» αναφέρει στη δήλωσή του.

 

«Η γυναίκα δήλωσε πως είχε πληροφορίες σχετικά με άτομα που συνδέονται με τη Ρωσία, τα οποία χρηματοδοτούσαν την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών και υποστήριζαν την κα Κλίντον. Οι αναφορές της ήταν αόριστες, διφορούμενες και δεν έβγαζαν νόημα. Δεν δόθηκε καμία λεπτομέρεια. Σύντομα φάνηκε πως δεν είχε καμία σημαντική πληροφορία» προσθέτει.

 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Τραμπ τον νεότερο, η Ρωσίδα δικηγόρος άρχισε να συζητά πρόγραμμα υιοθεσίας παιδιών από τη Ρωσία από Αμερικανούς, η εφαρμογή του οποίου έχει ανασταλεί. «Μου ήταν σαφές πως αυτή ήταν η πραγματική ατζέντα της εξαρχής και πως οι αναφορές για πιθανώς χρήσιμες πληροφορίες ήταν το πρόσχημα» καταλήγει ο γιος του Αμερικανού προέδρου.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν γνώριζε για τη συνάντηση αυτή του γιου του.

 

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 351 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα