Εκτύπωση αυτής της σελίδας
14
Ιουλίου

Τον πιθανό αντιπρόεδρό του ανακοινώνει αύριο ο Ντόναλντ Τραμπ

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Τις συνομιλίες του για να καταλήξει στον άνθρωπο που θα προτείνει για τη θέση της αντιπροεδρίας των ΗΠΑ συνέχισε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ και γνωστοποίησε ότι η τελική του επιλογή θα γίνει ανακοινωθεί αύριο στη Νέα Υόρκη.

«Θα ανακοινώσω την επιλογή μου για αντιπρόεδρο την Παρασκευή στις 11 πμ στο Μανχάταν. Ακολουθούν λεπτομέρειες», έγραψε στο Twitter αργά χθες.

 

Χθες ο Τραμπ συναντήθηκε με τον κυβερνήτη της Ιντιάνα Μάικ Πενς και μετά με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νουτ Γκίνγκριτς. Η οικογένειά του συναντήθηκε τη Τρίτη με τον κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι, με τον οποίο μιλά σε καθημερινή βάση.

 

Επίσης, ο γερουσιαστής Τζεφ Σέσιονς, 69, από την Αλαμπάμα, ο οποίος είναι στενός σύμβουλος του Τραμπ, εθεάθη να μπαίνει στο ξενοδοχείο Κόνραντ στην Ιντιανάπολις, όπου έμενε ο Τραμπ.

 

Πηγή της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ είπε ότι ο υποψήφιος τείνει προς τον Πενς, αλλά θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη.

 

Ο Τραμπ θα λάβει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος επίσημα την επόμενη εβδομάδα στο Κλίβλαντ του Οχάιο, ενώ ο Πενς έχει περιθώριο μέχρι αύριο να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο για άλλη μια θητεία ως κυβερνήτης πολιτείας.

 

Στη συνάντησή του με τον Τραμπ στην κυβερνητική κατοικία παραβρέθηκαν και η κόρη και ο γαμπρός του Τραμπ, καθώς και δύο από τα παιδιά του.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 242 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)