ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 2:29:17μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
06
Σεπτεμβρίου

Χίλαρι: "Ο Τραμπ έχει εμμονή με τους δικτάτορες - λαμβάνω σοβαρά την απειλή της Ρωσίας"

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Η Χίλαρι Κλίντον, η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 8η Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, δήλωσε πως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την απειλή η Ρωσία να αποπειραθεί να αναμιχθεί στις εκλογές στη χώρα της, ενώ ταυτόχρονα κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ ότι έχει εμμονή με δικτάτορες, συμπεριλαμβανομένου, όπως είπε η ίδια, του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε δηλώσεις της επί του αεροσκάφους με το οποίο ταξιδεύει για την προεκλογική της εκστρατεία, η Κλίντον επέμεινε στο ότι ο Τραμπ εκδηλώνει μια παράλογη έλξη προς δικτάτορες.

 

Ακόμη, είπε πως ανησυχεί για τις πληροφορίες, τις οποίες χαρακτήρισε αξιόπιστες, ότι η Ρωσία μπορεί να προσπαθήσει να επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ. Κάλεσε τόσο το Δημοκρατικό κόμμα, όσο και το Ρεπουμπλικανικό να αντιμετωπίσουν επίσης με σοβαρότητα την απειλή αυτή.

 

Εξάλλου, διαβεβαίωσε ότι αντιλαμβανόταν τη διαβάθμιση απορρήτου των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών και δεν γνωρίζει τίποτε για τις πληροφορίες πως το προσωπικό της διέγραψε ή λογόκρινε μηνύματα.

 

Παράλληλα, η Κλίντον είπε πως συνεχίζει να τάσσεται υπέρ της επιβολής μιας ζώνης απαγόρευσης των πτήσεων στη Συρία, έκρινε πως το κλείσιμο της αμερικανικής φυλακής στον Κόλπο Γκουαντάναμο πρέπει να παραμείνει στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης, και τόνισε πως όσα λέγονται για το Ίδρυμα Κλίντον δεν έχουν καμιά βάση στην πραγματικότητα.

 

Ακόμη, η υποψήφια είπε ότι δεν την ανησυχούν οι «θεωρίες συνωμοσίας», κατά την έκφραση που χρησιμοποίησε, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

 


Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 194 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα