×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
11
Ιουλίου

Yπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση το φαβορί στη λίστα Τραμπ για την αντιπροεδρία

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στη διακοπή κύησης τάσσεται ένα από τα φαβορί για τη θέση του υποψηφίου αντιπροέδρου των ΗΠΑ, στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόκειται για τον απόστρατο αξιωματικό, Μάικλ Φλιν, ο οποίος με τη θέση του αυτή έρχεται σε σύγκρουση με την επίσημη θέση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, η οποία είναι κατά των αμβλώσεων.

 

Ερωτηθείς σχετικά από το ABC News ο κ. Φλιν, ο οποίος έως πρόσφατα ανήκε στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών, αλλά σήμερα είναι σύμβουλος του κ. Τραμπ, τόνισε: «Οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν». Πρόσθεσε δε πως είναι εκείνες, που πρέπει να λαμβάνουν την απόφαση, αφού είναι και εκείνες, που θα κληθούν να μεγαλώσουν το παιδί.

 

Ο Φλιν, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DIA) την περίοδο 2012-14, δηλαδή επί προεδρίας Ομπάμα, έχει αναλάβει καθήκοντα συμβούλου στην εκστρατεία του Τραμπ από τις αρχές του έτους.

 

Σύμφωνα με τη Washington Post ο κ. Τραμπ, ο οποίος έχει πει ότι θα ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο πριν από το συνέδριο του κόμματος, στις 18 Ιουλίου, βλέπει πολύ θετικά την προοπτική της συγκεκριμένης υποψηφιότητας. Φέρεται μάλιστα να έχει πει σε συνεργάτες του ότι η αναταραχή σε πολλές πόλεις και η απειλή της τρομοκρατίας απαιτούν "μία σκληρή και σταθερή" παρουσία.

 

 

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 172 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)