Εκτύπωση αυτής της σελίδας
15
Οκτωβρίου

10η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα – Δράσεις και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κατηγορία Ελλάδα

Σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η 10η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα από το Ι. Ο. ΑΣ. (Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»).

Στη δράση αυτή, που γίνεται Πανευρωπαϊκά, συμμετέχει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.


«Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των νέων ανθρώπων, όσον αφορά την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων σε συνδυασμό με κατανάλωση αλκοόλ. Εντάσσεται στην συνολική προσπάθεια που κάνει η Περιφέρειά μας με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους μας» υπογραμμίζει ο Βοηθός Περιφερειάρχη και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα της Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος.  


Σκοπός της δράσης είναι να διαδοθεί το μήνυμα «Το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί» και να υιοθετηθούν στάσεις ζωής για έναν κόσμο χωρίς τροχαία ατυχήματα.


Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο νυχτερινό κέντρο DISCO ROOM (Αγ. Ανδρέου 88), στην Πάτρα και στον κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολλογίου.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Ι.Ο.ΑΣ. στο τηλέφωνο: 2108620150  και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ioas.gr


Θυμηθείτε: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει, Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας».

Διαβάστηκε 192 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)