ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:18:33μ.μ.

banner468x60

03
Ιουνίου

3 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου – Πάμε για ποδήλατο με την ΔΕΗ!

Κατηγορία Ελλάδα

Για τη ΔΕΗ, το ποδήλατο είναι το μέσο που μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, 3 Ιουνίου, η ΔΕΗ μας παροτρύνει να πάμε για ποδήλατο, να πάμε για μια καλύτερη ζωή! Για τη ΔΕΗ, το ποδήλατο είναι κάτι παραπάνω από ένα μέσο άθλησης και ψυχαγωγίας, αλλά ένα μέσο που μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια αυτό είναι ένα όραμα που υποστηρίζει έμπρακτα, ενεργά και ουσιαστικά, μέσα από εκπαιδεύσεις, χορηγίες και δράσεις για το ποδήλατο σε όλη την Ελλάδα :

 

Χορηγία του e-bike Festival σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας που προωθεί το ποδηλάτου σε νεαρότερα κοινά και ενημερώνει για τα είδη ποδηλάτου
Χορηγία του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας – αναβίωση από τη ΔΕΗ σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού & Αθλητισμού
Χορηγία του Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας
Χορηγία της Εθνικής ποδηλατικής ομάδας
Δημιουργία ποδηλατικής ομάδας εργαζομένων ΔΕΗ


Και συνεχίζει δυναμικά, με σκοπό το ποδήλατο να γίνει ένα ακόμη βήμα στην πορεία της προς την πράσινη ενέργεια. Στις 3 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, η ΔΕΗ μας προτείνει να υποδεχτούμε το ποδήλατο στη ζωή μας. Συγκεκριμένα, μας συστήνει την ολλανδική λαβή. Η ολλανδική λαβή είναι μια κίνηση που καλό θα ήταν να την κάνουμε όλοι, κάθε φορά που βγαίνουμε από το αυτοκίνητο, για να είμαστε σίγουροι πως δεν διέρχεται κάποιος ποδηλάτης ή πεζός. Χρειάζονται μόνο πέντε απλά βήματα.


Σήμερα, η ΔΕΗ, με όλες τις ενέργειες και πρωτοβουλίες της, βάζει όλη της την ενέργεια, για να γίνει το ποδήλατο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και κινητήριος δύναμη για μια θετική αλλαγή στον κόσμο μας.

 

Πάμε να το κάνουμε πραγματικότητα!

 

Πάμε για Ποδήλατο!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=GE0tOgoaV4Q

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 129 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»