ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 10:27:54μ.μ.

banner468x60

15
Δεκεμβρίου

Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε βαν από το ένα παράθυρο στο άλλο στη Μεταμόρφωση – Σώοι οι επιβάτες

Κατηγορία Ελλάδα

Τα σενάρια που εξετάζονται, τι έδειξε η βαλλιστική

Σοκαρισμένοι είναι δύο υπάλληλοι εταιρείας όταν μία αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε την καμπίνα του βαν μέσα στο οποίο βρίσκονταν, στη Μεταμόρφωση, και βγήκε από το μικρό τζαμάκι δίπλα από τον καθρέφτη του συνοδηγού. Ευτυχώς κανείς τους δεν τραυματίστηκε.

 

Όπως κατέθεσαν αργότερα στην Αστυνομία είχαν σταματήσει σε ένα φανάρι στη λεωφόρο Τατοΐου και δεν άκουσαν πυροβολισμό, αλλά μόνο τον κρότο από το σπάσιμο των τζαμιών. Στην αρχή σάστισαν και δεν κατάλαβαν τι συνέβη. Μετά, βγαίνοντας έξω από το αυτοκίνητο και ψάχνοντας στο σημείο διαπίστωσαν ότι αυτό που πέρασε στο εσωτερικό της καμπίνας ήταν μία σφαίρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

 

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να βρουν τη σφαίρα και τώρα εξετάζονται τα εξής σενάρια: ή κάποιος πυροβόλησε ή εκπυρσοκρότησε κάποιο όπλο ή κάποιος πέρασε το αυτοκίνητο για περιπολικό και πυροβόλησε προς το μέρος του.

 

Μία τυπική βαλλιστική εξέταση που έγινε στο σημείο έδειξε πως η σφαίρα βλήθηκε από πίσω αριστερά λίγο υπό γωνία, για να βγει στην μπροστινή γωνία, στη μεριά του συνοδηγού.

 

 

https://www.megatv.com/

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 8 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»