×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
04
Σεπτεμβρίου

«Αστακός» η Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ

Κατηγορία Ελλάδα

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αποτελούμενες από περίπου 4.000 αστυνομικούς, και δικυκλιστές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για την 79η ΔΕΘ που ξεκινάει το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

Από τις 6 χθες το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στην οδό Εθν.Αμύνης (στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την Πλατεία Συντριβανίου).

 

Ακόμα, απαγορεύεται και η στάση - στάθμευση στην οδό Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την πλατεία Συντριβανίου.

 

Το «χορό» των κινητοποιήσεων ανοίγουν και φέτος οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών, οι οποίοι την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 18.00 θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία, πιθανότατα, προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

 

Τη «σκυτάλη» παίρνουν το Σάββατο στις 18.00 ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης που έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου, στην οποία θα συμμετέχουν και οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ενώ την ίδια ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους θα κάνει συγκέντρωση το ΠΑΜΕ.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 258 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)