ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:22:37π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
12
Ιουλίου

Ειδικοί έλεγχοι σε ταξί πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αττική

Κατηγορία Ελλάδα

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων δράσεων και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων σε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα (ταξί), που πραγματοποιήθηκαν την 11-12/7/2014,

από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής συνολικά δέκα οδηγοί ταξί, εκ των οποίων έξι (6) ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί, διότι είχαν επέμβει, κατά περίπτωση, στο ταξίμετρο και τη ταμειακή μηχανή των οχημάτων τους.

 

Ειδικότερα, εννέα εκ των ανωτέρω οδηγών είχαν επέμβει σκόπιμα στο ταξίμετρο, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την πλασματική αύξηση του αναγραφόμενου χρηματικού ποσού κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.

 

Επιπλέον σε ένα όχημα εντοπίσθηκε και ειδική συνδεσμολογία (αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο) πρόκλησης παρεμβολών στην ταμειακή μηχανή ενώ σε ένα (1) άλλο όχημα εντοπίσθηκε ασυρματική συσκευή (ασύρματος), η λειτουργία της οποίας προκαλεί παρεμβολές στην ταμειακή μηχανή. Με τους ανωτέρω τρόπους οι συλληφθέντες επιτύγχαναν την μη έκδοση αποδείξεων, διαφεύγοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο της καταβολής των αναλογούντων φόρων.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 302 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»