ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 6:30:44π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16
Οκτωβρίου

Ένας αστυνομικός και μία γυναίκα οι νεκροί στο δυστύχημα στην Π. Ράλλη

Κατηγορία Ελλάδα

Γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας και νεαρός αστυνομικός, ο οποίος πήγαινε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών για να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια, είναι οι δύο νεκροί από την τρελή κούρσα του ΙΧ αυτοκινήτου Smart που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη.


Επιπλέον, βαρύτατα τραυματισμένη είναι μία γυναίκα η οποία - όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία - έχασε τα δύο της πόδια και ελαφρύτερα τραυματισμένοι είναι, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, επίσης αλβανικής υπηκοότητας και ένας ακόμα αλλοδαπός, αιγυπτιακής υπηκοότητας, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.


Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα που τραυματίστηκε βαρύτατα είναι 24 ετών από την Αλβανία και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας.


Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση της Τροχαίας, ο οδηγός του Smart, ενώ κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει αυξάνοντας ταχύτητα. Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μακελειό.

 

Αρχικά χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε μόλις κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της για να διασχίσει το δρόμο. Η γυναίκα εξέπνευσε επιτόπου.


Στη συνέχεια το αυτοκίνητο έπεσε διαδοχικά πάνω σε δύο άλλα οχήματα και τρεις μοτοσικλέτες, παρέσυρε τη δεύτερη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε, τον αλλοδαπό και τελευταίο τον αστυνομικό και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.


Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ ο οδηγός θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεοακουστικό υλικό που συνέλεξε η Τροχαία περιμετρικά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγραφεί η κίνηση του smart στην Πέτρου Ράλλη.

 

 

πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστηκε 227 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»