Εκτύπωση αυτής της σελίδας
23
Οκτωβρίου

Ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς στο Πέραμα – Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα νεκρό

Κατηγορία Ελλάδα

Μέλος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. φέρεται να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 

Στο Πέραμα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνεπλάκησαν με τρεις κακοποιούς. Οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν πως ένας από αυτούς έπεσε νεκρός κι ένας άλλος είναι τραυματίας. Ο τρίτος φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει.

 

Όλα άρχισαν όταν οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις άνδρες. Αυτοί, όμως, δεν πειθάρχησαν και ακολούθησε καταδίωξη. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης μιλούν για εμβολισμό μηχανής της ΔΙ.ΑΣ. Όταν οι αστυνομικοί μπόρεσαν και σταμάτησαν το όχημα, οι τρεις επιβαίνοντες που φέρεται να είναι Ρομά, έβγαλαν όπλα και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στη συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Το περιστατικό συνέβη συμβολή των οδών Φρίξου και Ιωνίας στο Πέραμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lawandorder.gr.

 

Σύμφωνα τώρα με τα όσοα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή Φως στο Τούνελ από την αιματηρή συμπλοκή υπάρχει νεκρός δράστης στο σημείο, ένα ακόμη άτομο που φαίνεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ένας από τους τρεις δράστες φαίνεται να έχει διαφύγει πεζός. Στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 132 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)