×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
10
Αυγούστου

Φόβοι για χτύπημα - αντίποινα στη σύλληψη Μαζιώτη από Ξηρό και «Πυρήνες»

Κατηγορία Ελλάδα

Η αντιτρομοκρατική χτενίζει όλη τη χώρα για τον εντοπισμό της Ρούπα και τουλάχιστον τεσσάρων μελών του «Επαναστατικού Αγώνα».

«Υπάρχουν φόβοι για χτύπημα - αντίποινα στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Πιθανότατα μάλιστα το χτύπημα να πραγματοποιηθεί σε ανθρώπινο στόχο τέλος Αυγούστου με μέσα Σεπτεμβρίου, από τον Χριστόδουλο Ξηρό και το δίκτυο υποστήριξης του, το οποίο αποτελούν ασύλληπτα μέλη των "πυρήνων της φωτιάς"».

 

Τα λόγια αξιωματικού της αστυνομίας, «δείχνουν» ότι η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις έρευνες για να εντοπίσει τον βασικό «βραχίονα» της νέας γενιάς τρομοκρατών, τον οποίο αποτελούν ο αρχιδολοφόνος της «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλος Ξηρός, ο Κώστας Σακκάς, ασύλληπτοι «πυρήνες της φωτιάς», η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα και βέβαια ο υπ ΄αριθμόν ένα καταζητούμενος Βασίλης Παλαιοκώστας.

 

Όπως λένε οι αστυνομικοί μόνο με νέες συλλήψεις θα «ξεδοντιάσουν» τον επιχειρησιακό πυρήνα των τρομοκρατών και ταυτόχρονα θα αποτρέψουν νέα επίθεση...

 

 

Έρευνες για τη γιάφκα

 

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου στο Μαρούσι, ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα το χρησιμοποιούσαν μόνο για να μένουν με το παιδί τους και δεν αποτελούσε κρησφύγετο του «Επαναστατικού αγώνα».

 

Γι' αυτό άλλωστε οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής δεν είναι αισιόδοξοι, ότι στο σπίτι μπορεί να βρεθούν στοιχεία (αποτυπώματα και DNA) που μπορούν να οδηγήσουν στη σύλληψη συνεργών του ζευγαριού.

 

Η εκτίμηση των αρχών είναι ότι η γιάφκα με τα εκρηκτικά, το ρουκετοβόλο, το καλάσνικοφ και τον υπόλοιπο οπλισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης βρίσκεται σε ιδιόκτητο γκαράζ μαζί με το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai το οποίο αγόρασε ο Μαζιώτης στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων ή οι τρομοκράτες έχουν κρύψει το οπλοστάσιο σε μία ερημική τοποθεσία, έτσι ώστε να μην αφήσουν πίσω τους πολλά στοιχεία σε περίπτωση εντοπισμού του...

 

ΕΛ.ΑΣ: «Η Ρούπα κρύβεται στην Αττική»

 

«Η Πόλα Ρούπα μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο διαφυγής που είχε ετοιμάσει το ζευγάρι, σε περίπτωση που η αστυνομία έφθανε στα ίχνη τους. Πιστεύουμε ότι μαζί με το παιδί της κρύβεται σε διαμέρισμα στην Αττική, το οποίο έχουν νοικιάσει συνεργοί της με πλαστή ταυτότητα».

 

Αυτό εκτιμούν οι αστυνομικοί για το που κρύβεται η Ρούπα, η οποία είναι σίγουρο ότι θα έχει αλλάξει και πάλι εμφάνιση έτσι ώστε να μην αναγνωριστεί σε περίπτωση που την δει κάποιος.

Θυμίζουμε ότι πριν δύο 24ωρα η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα έστειλε επιστολή σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών μέσω της οποίας απειλούσε ότι η ένοπλη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» θα συνεχιστεί...

 

Εκτός όμως από τη Ρούπα, η αντιτρομοκρατική ψάχνει τα τουλάχιστον τέσσερα ασύλληπτα μέλη του «Επαναστατικού αγώνα», ανάμεσα τους και τον 35χρονο Γιώργο Πετρακάκο, ο οποίος ήταν συνεργός του Νίκου Μαζιώτη και του Βασίλη Παλαιοκώστα.

 


πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 267 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)