ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 7:01:34π.μ.
10
Αυγούστου

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Όλα τα ψέματα του Πακιστανού δολοφόνου και το «γιατί» του πατέρα

Κατηγορία Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ο 22χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας, συνεχίζοντας να αναζητά δικαιολογίες και ελαφρυντικά προτάσσοντας «θρησκευτική προσβολή». Οι αντιφάσεις για τα ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και η κραυγή του πατέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

 

Παρά το γεγονός ότι ενώπιον της ανακρίτριας ο 22χρονος Πακιστανός δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, συνέχισε να προσπαθεί να ελαφρύνει τη θέση του χρησιμοποιώντας εκ νέου προφάσεις. Ακόμα και ο ίδιος του ο αδερφός δεν έδωσε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη, λέγοντας επί της ουσίας πως τον βρήκε έτοιμο να φύγει από την Αθήνα, ότι του ζήτησε δανεικά και πως «δεν είναι καλό παιδί».

 

Ο 22χρονος Πακιστανός δολοφόνος προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ακόμα και τη δικαιολογία της «θρησκευτικής προσβολής», έτσι ώστε να εξασφαλίσει ελαφρυντικό για την πράξη του.

 

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ», είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν είχε καταλάβει ότι η 17χρονη Νικολέττα ήταν νεκρή και πως θέλησε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να μείνει μακριά της μετά τη διένεξη που είχαν.

 

Ο αδερφός του, όμως, ανέφερε πως ο 22χρονος στις 17:30 την ημέρα της δολοφονίας βρέθηκε «έξω από το σπίτι να κρατά μια βαλίτσα. Μου ζήτησε 100 ευρώ και μου είπε ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη, γιατί είχε βρει μια δουλειά σε ένα χωριό εκεί. Τον ρώτησα που είναι η Νικολέττα και μου είπε ότι θα πήγαινε κι εκείνη μαζί του».

 

Εκτός, όμως, από αυτές τις αντιφάσεις ο Πακιστανός δεν έπεισε την ανακρίτρια ούτε για τις τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες που έφερε μαζί του. Οι διαφοροποιήσεις στις ταυτότητες αφορούσαν τόσο στο όνομα του ίδιου όσο και σε αυτά των γονέων του αλλά και στην ημερομηνία γέννησης. Συνεπώς, για την ώρα θεωρείται αδύνατο να εντοπιστεί η πραγματική του ηλικία αλλά και τα αληθινά του στοιχεία.

 

Στην πρώτη ταυτότητα είχε δηλωθεί με το όνομα Munasif Ashan με ημερομηνία γέννησης στις 23 Ιουλίου 2021.

Στη δεύτερη ταυτότητα, εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και ημερομηνία γέννησης την 1 Ιανουαρίου 1999.

Στην τρίτη ταυτότητα το όνομα ήταν ξανά Munasif Ashan, όμως, η ημερομηνία γέννησης ήταν 1 Ιανουαρίου 1999.

Τέλος, στην τέταρτη ταυτότητα έχει μεν όνομα Munasif Ashan και ημερομηνία γέννησης 1 Ιανουαρίου 1999, αλλά αλλάζει το όνομα της μητέρας του σε Shamin Aktar.

 

Ο ίδιος είπε πως τα διαφορετικά στοιχεία οφείλονταν σε λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την ύπαρξη τεσσάρων διαφορετικών ταυτοτήτων για το ίδιο πρόσωπο.

 

 

Ξέσπασμα του πατέρα της Νικολέττας


Λίγη ώρα μετά την απολογία και την προφυλάκιση του 22χρονου Πακιστανού, ο πατέρας της άτυχης Νικολέττας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Ο νους μου ακόμα δεν τον χωράει. Σε κατάσταση σοκ είμαστε όλοι. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έχει γίνει αυτό και ας έχουν περάσει εννέα ημέρες», ανέφερε με εμφανή τη φόρτιση. «Μου είπε για κάποιον που ήταν μαζί, σαν συντροφιά, δεν μου έκανε κάποιο παράπονο μέχρι πριν να τη σκοτώσει», πρόσθεσε.

 

«Ντροπή του και ένα μεγάλο γιατί», θα ήταν τα λόγια που θα έλεγε στον δολοφόνο αν τον αντίκριζε, όπως τόνισε.

 

Όσο για την προφυλάκιση, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Είναι μία σταγόνα στον ωκεανό αυτό που έγινε τώρα και να καταδικαστεί σε ισόβια πάλι θα είναι μια σταγόνα. Δεν μπορούν να φέρουν πίσω την ψυχή της κόρης μου οπότε για παραδειγματισμό να καταδικαστεί σε ισόβια και όπως στην πατρίδα του να τον δίκαζαν έτσι να τον δικάσουν και εδώ».

 

 

 

https://www.ant1news.gr/

 

 

https://www.star.gr/

 

 

 

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 35 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»