ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2025 - 10:48:53μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
11
Αυγούστου

Ηράκλειο: Συλλήψεις για πλαστογραφία στο «Ν. Καζαντζάκης»

Κατηγορία Ελλάδα

Συνελήφθησαν την Κυριακή στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» έξι υπήκοοι Συρίας (31, 32, 30, 28, 53 ετών και μία 18χρονη) και ένας 34χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 31χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Τσεχίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Μασσαλία Γαλλίας και ο 34χρονος πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Λιθουανίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου.

 

Επιπλέον, ο 32χρονος, ο 30χρονος και ο 28χρονος επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, ο 53χρονος Αρχών Ισπανίας και η 18χρονη Αρχών Ιταλίας, προκειμένου να ταξιδέψουν με προορισμό το Παρίσι Γαλλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

 

 

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 80 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»