ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 8:18:17π.μ.
27
Ιανουαρίου

Κακοκαιρία στην Αττική: Το οδόστρωμα κατάπιε γυναίκα στη Χαριλάου Τρικούπη και έπαθε διάστρεμμα

Κατηγορία Ελλάδα

«Δεν είχε σήμανση»

 H χθεσινή σφοδρή βροχόπτωση στην Αττική δημιούργησε πολλά προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας. Το έδαφος στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου υπέστη καθίζηση, άνοιξε τρύπα και μια γυναίκα έπεσε μέσα και τραυματίστηκε.

 

«Καθώς έφευγα από τη δουλειά μου και περπατούσα σιγά σιγά, γιατί έβρεχε, ξαφνικά στο πεζοδρόμιο επάνω άνοιξε ένα καπάκι κι’ έπεσα στο κενό μέσα. Ευτυχώς με τράβηξαν και με έβγαλαν. Βρίσκομαι με διάστρεμμα στο σπίτι μου. Χθες δεν υπήρχε σήμανση, το καπάκι φαινόταν στέρεο. Πριν ένα χρόνο είχα πέσει πάνω από σπασμένο πλακάκι στην Χαριλάου Τρικούπη και έπαθα ρήξη τένοντα και τραβήχτηκα έξι μήνες και όσο και αν προσπάθησα ο δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Υπάρχει έλλειψη ευθυνών», δήλωσε η Ελένη Ρόδη στην «Κοινωνία Ώρα Mega».
Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος μίλησε νωρίτερα στην ίδια εκπομπή για το περιστατικό.

 

«Συνέβησαν δύο απίστευτα πράγματα. Το πρώτο είναι ότι στις 10:30-11.00 το πρωί της Πέμπτης, άνοιξε αυτό το “χάσμα” του εδάφους και οι τεχνικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο το απόγευμα, προκειμένου να αποκαταστήσουν ένα μέρος της ζημιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος και να εγκλωβιστούν λεωφορεία και ΙΧ», είπε αρχικά.

 

«Πέρασα κατά σύμπτωση με την γυναίκα που έπεσε μέσα, είναι φίλη, κατά τις 3 η ώρα από το πεζοδρόμιο, πάτησε σε ένα πλακάκι και ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ, υποχωρεί το έδαφος και βρίσκεται μισό μέτρο κάτω από το έδαφος πεσμένη. Ευτυχώς την γλίτωσε στο πόδι της, έπαθα σοκ, την σήκωσα εγώ και αργότερα πήγε σπίτι της. Έως τις 5 η ώρα δεν είχε αποκατασταθεί η ζημιά», συμπλήρωσε.

 

 

https://www.megatv.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 50 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»