ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 6:23:04π.μ.
31
Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (2/4) στα νότια προάστια λόγω αθλητικών αγώνων

Κατηγορία Ελλάδα

Θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 10:30 έως 14:30 - Η ανακοίνωση της αστυνομίας

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή (2/4) στα νότια προάστια της Αττικής, λόγω διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα Δρόμου Αντοχής «Attica Race 2023» καθώς και του αγώνα «Race For Autism Gr».

 

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 10:30 έως 14:30, στο κατωτέρω οδικό δίκτυο, περιοχής των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, ως εξής:


Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι τη χ/θ 52,000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

 

Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από τη χ/θ 52,000 (Ανάβυσσος) μέχρι τη χ/θ 72,000 (Σούνιο), ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

 

Παράλληλα, την ίδια μέρα λόγω της διεξαγωγής του αγώνα «Race For Autism Gr», κατά τις ώρες 08.30 έως 11.00, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα, από τη συμβολή της Λεωφόρου Καραμανλή με την οδό Ακτής έως τη συμβολή της Λ. Αθηνάς με την οδό Κρόνου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

 

Η Τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο ανωτέρω οδικό δίκτυο, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

Διαβάστηκε 42 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»